-
Uczulenie/ gady/ kameleon
Witam wszystkich!
Odluzszego czasu mam problemy skurne Dosc dawno temu kupilem kameleona, zainteresowanie zaczelo sie rozwijac a wraz z tym problemy z reka. Sa to zmiany na dloni (zaczerwieneienie, wyszuszenie, pekanie skury, krwawienie) Mam to od czasu kiedy kupilem se kameleona, ostatnio nie mam zbyt duzo czasy zeby sie nim zajac a raczej wcale i wszystkie czynosci robi moja mama (za co jestem jej wdzieczny). Podobne zaczerwienienia dloni zaczelu sie jej rowniez robic:/
I tu mam pytanie! Czy to moze byc od gadow/ kameleona? W domu zawsze byly jakies zwierzaki (psy, gryzonie, ptaki, inne) i nic mi nigdy nie bylo. "Choroba" jesli moge to tak nazwac pojawia sie i znika (dzieki pomocy medycynie) ale bywa tak ze skora wyglada fatalnie, peka w szwach. Nie rozprzestrzenia sie to ale robi sie bo zaawansowanie. Dodam ze pracuje w sklepie zoologicznym gdzie jest duzo zwierzakow i jestem alergikiem ale na pyly kwiatow tylko w lecie:/
Jesli by ktos mogl cos napisac i znal odpowiedz na moj problem byl bym bardzo wdzieczny!
Pozdrawiam!
Dawid
Kameleon
3City
Uprawnienia umieszczania postów