Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: BIZNESMEN PTASZNIKARZ

Awikularia
    Guest

Re: BIZNESMEN PTASZNIKARZ

Niech sobie kupi kilka par M. robustum za, powiedzmy, 2000 zł całość. I niech sprobuje rozmnozyc (rzadko sie to udaje, bardzo rzadko). Ale jak rozmnozy, to cos tam zarobi.

Ja sama sprzedaje przychowek od moich pajakow, ale nie powiem, abym miala z tego dom, jacht i szesciocyfrowe konto w banku. Poza tym nie trzymam pajakow dla komercji. Niech lepiej ten twoj koles, Animalu, zabierze sie za cos innego. Nie zywego, bo szkoda.

PLU
    Guest

Niech zabierze się za strósie podobno też się na tym zarabia bardzo dużo bo jedno jajko tego stwora kosztuje około 100zł a co dopiero mięso :P:P

Nie lubie kombinatorów bo moim zdaniem hoduje się zwierzaka dla przyjemności (w tym czasie można rozmnożyć i sprzedać kokon za symboliczną sumke i porozdawać innym kolegom) dlatego oby takich kolesi mniej

A jak chce mieć sianko to niedawno w tv widziałem jak na jakiś amerykańskich aukcjach sprzedawali swoje części ciała na reklame (nawiększe sumy osiągają wolne miejsca na czole) może to go zachęci :P:P

Opu
    Guest

wiem cos o tym, ktos chce zarbic na czyms na czym sie nie zna ja mialem taki przypadek ze gosc chcial kupic ptaszniki zeby je rozmnozyc i zarobić miliardy :P sprzedalem mu b.albopilosum L2 za 30zł :P karmi go szynką i kielbasą :] i stwierdzil ze jest nudny i chce mi go odsprzedac za 20 zł :lol: nawet nie jest tyle warty . tacy ludzie nie wiedzą nic o tym co bedą sprzedawać zerowe pojecie. zeby sprzedawac pająki trzeba najpierw troche je chodowac i cos o nich wiedziec. to nie moze byc pierwsz leprzy gość. no i moim zdaniem jest jeszcze jedna zecz, która moze nekać mianowicie to ze ktos juz bedzie sprzedawal nic nie wiedząc o pająkach kolejnej odobie nie wtajemniczonej. takie pajączki w naj leprzym przypadku padną po 1 michu jesli przezyją bo jakims przypadkiem dowiedzą sie jak to chodowac okaze sie ze ma p.murinusa i jest uczylony na jego jad nie wiedząc o tym ;/ heh mozna zawsze cos wymysleć:/

Uprawnienia umieszczania postów