Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: co za ludzie!!!!!!!!!!

Nazar
    Guest

Re: co za ludzie!!!!!!!!!!

Czlowieku a czy ja powiedzialem ze to jest normalne, smieszne i ciekawe?? Sa na swiecie idioci, tacy jak tamten koles i robia takie rzeczy aby tacy jak Ty i niektorzy z forum mieli czym sie oburzac i powyzywac kogos.

Smieszy mnie tylko to ze na taką marna prowokacje "powazni" terrarysci reaguja w ten sposob. No ale coz... to juz Twoja sprawa. Oburzaj sie dalej, byle z kulturą.

ponczos
    Guest

Niepotrzebnie doszukujesz się żłośliwości pod swoim adresem w moich postach, to było poprostu wyjaśnienie mojego poglądu na ta sprawę, a nie próba przekonania Cię do niego. )

"Smieszy mnie tylko to ze na taką marna prowokacje "powazni" terrarysci reaguja w ten sposob." - Ja osobiście nie komentuje "marnej prowokacji" jako takiej, krzycząc że to "morderca biednych pajączków", "sadysta", itp., poprostu widzę dorosłego faceta, zachowującego się jak idiota i nazywam go idiotą - logiki ciężko temu odmówić. I gdyby tam było zdjęcie 80-letniego faceta tarzającego się w kisielu to też nazwał bym go idiotą. Fakt że tam był pająk, niczego nie zmienia, co zresztą pisałem wcześniej. Tak więć, OCENA ZACHOWANIA DOROSŁEGO FACETA, A NIE PRZEDMIOTU NA KTÓRY ODDZIAŁYWUJE JEGO ZACHOWANIE, a to jest, pomimo pozorów, różnica ogromna.

"Sa na swiecie idioci, tacy jak tamten koles" - a ja o niczym innym nie mówiłem.. )

P.S. Z pierwszym postem, w temacie w dziale "Na każdy temat" przegiąłem, przyznaję.

Dawidptasznik
    Guest

sory ale sa samom mysl ze on to wypil robi mi sie nie dobrze a po drogie to nie popieram mordowanie zwierzot powiniem za to zaplacic<wiezienie> haha
    POZDRO

Uprawnienia umieszczania postów