Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: co za ludzie!!!!!!!!!!

Shinigami
    Guest

Re: co za ludzie!!!!!!!!!!

pod tym adresem sa 4 fotki przysmakow w azji, jest tez pare golych pan wiec ostrzegam, a nie chce mi sie bawic w przenoszenie fotek na inny server

[cenzura :P odrobina pracy nikomu nie zaszkodziła]

Fuksik19
    Guest

ogladalem program jak jakies plemie zywilo sie kedziorkami ale ten koles nie wyglada na takiego co by mieszkal w lesie trgednia poprostu tragedia

Atrax
    Guest

Shinigami - mniam W sume ciekawe, jak to smakuje.

thanci
    Guest

Własnie!! a jaka wartosc odrzywcza?? :P Ale faktycznie jakos mi sie niedobrze zrobilo jak to zobaczylem... ze tez ludzie maja tak nasr... w glowie. No ale.. to Ameryka?!

cyclosternum
    Guest

są ludzie i taborety i krzesła bez obarc...
    duze jest debili na tym swiecie ;(

Shinigami
    Guest

ja sie zastanawiam jak smakuje waz, mam znajomego z Kambodzy i mowi ze bardzo smaczne, lepsze od kurczaka ponoc, pewnie jakbym pojechal gdzies w te rejony to moze i bym sie skusil na weza ale zebym zjadl to co jest na fotkach wyzej to musieliby mi zaplacic... fuj:P

Awikularia
    Guest

Ja bym sprobowala, ale ja lubie probowac nowe rzeczy. Kocham slimaki, malze i w ogole owoce morza .

Nazar
    Guest

A czy na ktoryms ze zdjec widac ze to pije???? Czy raczej przyklada szklanke.....???Prosze nie podniecajmy sie odrazu
    Koles sobie jaja zrobil wlasnie po to zeby takie " łatwowiarki" jak Wy w to uwierzyly

ponczos
    Guest

Pisałem już w "Na każdy temat" a teraz trochę streszczę i zadam pytanie, szczególnie do Nazara: "Czy normalne jest że dorosły gość udaje (bądź nie) że miksuje zwierzęta, a potem udaje że to je/pije, robiąc sobie przy tym fotki, i wrzuca je na neta..??"

Czy jest to śmieszne?? Nie!! Czy jest to ciekawe?? Nie!! Czy ktoś kto w tym wieku ma takie rozrywki jest idiotą?? TAK!! A całe moje zdanie na ten temat wyraziłem w innym dziale, ale lepiej Nazar nie czytaj tamtych wypowiedzi bo "hamstwa nir tolerujesz". ) Pozdrawiam. )

P.S. A co do niektórych przekonanych że ludzie nie są tak chorzy żeby miksować pająki.. Są.. I jest wielu takich którzy zmiksowali by Waszą i Moją rodzinę bo taki mają kaprys.. )

Awikularia
    Guest

Zanczy sie nie probowalabym tego zmiksowanego, tylko to na tych patyczkach....

Uprawnienia umieszczania postów