-
Re: kur.. co to za popier.... ludzie!!!!!!!!!!
Zabiłbym skur**********syna, ręce mi sie telepią
-
Jakos tez wlasnie o kotlecikach sobie pomyslalem
Ale to troszke inna sytuacja.
Ja to jak zwykle rozpatrze z 2 stron:
1. Jezeli to jest wylinka, to nie ma o czym gadac.
2. Jezeli to nie jest wylinka, a gosc zrobilby cos takiego w mojej obecnosci, to bym mu zapakowal glana w ryj, bo zabijanie zwierzat dla zabawy jest z lekka chore.
3. Jezeli rozwazyc to z konsekwencjami dla calych pajeczych populacji, to nie stalo sie zupelnie nic zlego.
Ale zgadzam sie... zabijanie zwierzat dla zabawy jest chore. Tego nawet nie musze pisac ;]
Co innego, jak widze w tv Indian, ktorzy poluja na ptaszniki i je jedza. Bo indykow raczej nie maja ;]
Ps. Pajaczka tez mi szkoda. Mogl sobie zyc...o ile nie byl wylinka
-
Wystarczy porownac rozmiar nogi po zmiksowaniu, z rozmiarem nogi pajaka... Dziwnym trafem nie ma tez zdjec "pomiedzy". Pozatym mam kota i wiem jak wygladaja czesci zmasakrowanej wylinki
-
> Co innego, jak widze w tv Indian, ktorzy poluja na ptaszniki i
> je jedza. Bo indykow raczej nie maja ;]
uwazam, ze zjadanie pajakow przez cywilizowanych ludzi, to dziwactwo i niepotrzebne zabijanie zwierzat, ktore nie naleza do naszego podstawowego menu.
Z drugiej strony jaka to roznica, czy obcinamy glowy kurczakom, zeby zrobic rosol, czy miksujemy ptasznika, zeby zrobic koktail (smierc jest blyskawioczna - bez meczarni)
.. fakt, dla kogos, kto trzyma zwierzaka jako pupilka wyglada to masakrycznie
Zauwazmy jednak, ze ludzie jedza rozne zwierzeta - od karaluchow, swierszczy, mrowek, szczorow, krolikow, wezy, jaszczorek, krabow, rakow, psow, kotow, ... do koni, krów, swin.
Metody zabijania tez sa rozne - jak byscie zobaczyli jak wyglada przygotowanie tego co trafia na nasze talerze, to tez byscie byli zszokowani.
-
-
PO pierwsze to dziwie sie ze lykneliscie taka scieme jaka jest na tych fotach. Po drugie xeper, SHERON, smithimen, wasze teksty sa ponizej krytyki. NIe mowiąc juz o temacie pieli.
Sory ale nie toleruje chamstwa na forum. Macie ostrzezenie.
-
Re: co za ludzie!!!!!!!!!!
Mi sie wydaje ze tak specjalnie to zrobione tam sa kawalki wylinki pajak zyje ;] bo chyba zaden idota niepilby pażacych wlosków po co tydzien wymiotowac to chyba grammostola jakaś
-
Oczywiscie ze tak
-
Wielka mistyfikacja , myśle ze nikt nie jest tak głupi żeby miksować pająka... Gościu chciał sprawdzić naszą reakcje. Dziwie sie mu tylko ,ze pokazał swoja twarz... (niejeden obywatel by sie z nim rozliczył.. :] ) Głupie to jest bardzo ... żenada :>.
Pozdrawiam
PULEK
-
hmm, azjaci tez cywilizowani, po prostu jedza to co maja
Uprawnienia umieszczania postów