-
Re: pająk dla początkującego
Dodam jeszcze że ja wezmę na ręke mojego colorka. Zależy to jednak od niego czy bez problemu czy z problemem Bo wiem kiedy mu sie to niepodoba a kiedy podoba. Mój pierwszy pająk to właśnie colorek, kupiłem go właśnie dzięki namowom kumpla. Oczywiście zdarzają się bardziej i mniej agresywne.
-
odradzam brachypelmy !! Sam zaczołem od smithiego, i bardzo szybko chciałem go sprzedać, kupiłem chromatopelme i jest super. Ciągle coś tworzy z sieci, jest pieknie ubarwiona już od małego !!!! Tylko cena odstrasza...
-
-
Polecam wszystkie Brachypelmy , A.Geniculate , wszystkie Nahadu , Chromatopelmy ,
P.Cambridgei, L.Parahybane , P.Platus ,
no starczy jak na poczatek
-
A ja doradzam fasciatum jest ładne ubarwiona robi superowe tunele z pajeczyny i jest w przestępnej cenie ...,mysle przy tym ptaszniku tez mozna sie wiele nauczyc.
natomiast grammostole dorazam bo wolno rosna i sa strasznymi niejadkami
-
według mnie bedzie to Brachypelma albopilosum. To łagodny pająk jeżeli zacząłeś sie terrarystyką on bedzie dobry
-
witam
ewentualnie, jak chcesz kupić na próbę dorosłego ptasznika, za którego nie dasz majątku i jak popełnisz jakiś błąd to nie będzie zbyt wielkiej straty to możesz rozpatrzyć tę ofertę:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48453917
(sorka za lekki off-topic)
-
Taaa jasne niech chłopak kupi dorosłego samca który nie wiadomo ile mu porzyje ... stary daj sobie na wstrzymanie !
-
wygląda na to, że nie rozumiesz o co mi chodzi bąblu ))
specjalnie dla ciebie tłumaczę:
możesz kupić kędziorka L1 i na nim się uczyć hodowli, ale zanim on dorośnie to roczek masz z głowy. możesz też od razu kupić dorosłego, ale takiego, którego nie będzie szkoda, złapać doświadczenia, potem wybrać docelowy gatunek i kupić od razu podrostka/dorosłego.
-
Człowieku pogratulować rozumowania. Niedość że w sejmie hieny to i na forum. Próbujesz zarobić na chłopaku który grzecznie się spytał o pajączka no początek? Już wolałbym kupić L1, i patrzeć jak przechodzi kolejne wylinki, jak sobie fajnie świerszcze wcina i jak sobie powolutku rośnie. Na dorosłym samcu złapiesz g*** a nie doświadczenie, niebędzie zbyt wielu ku temu sytuacji bo on już długo niepociągnie.
Uprawnienia umieszczania postów