Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: strach przed innymi pajakami

Maniak
    Guest

Re: strach przed innymi pajakami

UUUUUU robert.p. nie wiesz co tracisz nie biorąc pająka na rękę! Ta adrenalina i wogóle :P

A tak na serio. Popieram takie podejście do sprawy.

Matmike
    Guest

sluchaj ja dokladnie tak samo !! Serrio ptasznika to se mopge polozyc na reke a takiego krzyzaka to juz nie - choc niektore biore z ciekawosci ale tak to sie boje

SDY
    Guest

Panoszenie sie... Ty to powiedziales:P <joke>

Zgodzmy sie na kolor brazowy (kompromis...). Jak E.T.. Moze byc?

ponczos
    Guest

Jak miałem kilka lat bałem się 4 zwierząt: dużych pająków (wtedy nie wiedziałem że nazywa się to "ptasznik"), węży, skorpionów i rekinów.. Rekinów dalej nie lubię, a na węża nie mam niestety miejsca. Reszta w menu mojego pokoju. )

ponczos
    Guest

Z gablotką to jeszcze "pół biedy"!! Najlepsze są babcie albo młode mamusie z dzieckiem na spacerze z uniwersalnym, wykrzykiwanym przy każdej okazji hasłem: "NIE ZBLIŻAJ SIĘ DO PIESKA BO CIĘ UGRYZIE!! PIES JEST ZŁY I GROŹNY!! - a potem dziecko na widok sikającego psa w odległości 2 metrów od niego wpada w histerię, płacz i ogólnie "tragedyja". I gdzie tu logika?? Z wygody to powinniśmy zabronić dziecku używać mydła.. A bo sobie jeszcze oczka potrze i będzie kłopocik a tu się właśnie "M jak Miłość" zaczyna.. Aj waj, aj waj!! )

Awikularia
    Guest

Coz, ja sie przyznam bez bicia - balam sie pajakow tak gdzies do 15 roku zycia. I nie tylko pajakow. Chociaz nie, "balam" to zle slowo. Obrzydzaly mnie. Ale od mniej wiecej 10 lat obrzydzaja mnie juz tylko biale robaki .

No no, Robercie, jedyna kwoką, panoszaca sie na tym forum jestem JA. Tak ze nie pozwalaj sobie na duzo, bo jeszcze zostane modelatorem :P:P:P:P

robert.p.
    Guest

Ok.Na E.T moge się zgodzić :P
    Kompromis to kompromis

robert.p.
    Guest

Modelator to osoba która modeluje z modeliny modele.
    To może być ciekawe heh
    Może jakiś mały modelik włochatej ,jadowitej tarantuli?
    :P :P

Uprawnienia umieszczania postów