-
Jak jest w koncu z tym linieniem ?
Witam. Mam pewien metlik w glowie zwiazany z liczeniem wylinek. Jedni mowia tak, drudzi inaczej. Jesli mamy pajaczkia L1 ktorego zakupilismy np. 10.03.05 i przeszedl wylinke np. 25.03.05 to mowimy ze pajak przeszedl 1 wylinke czy 2 wylinke?
-
Re: Jak jest w koncu z tym linieniem ?
Troche zagmatwales. Pajak L2 to pajak po pierwszej wylince. jak sie mowi ze 1 wylinka, to tez jest to L2- znaczy to, ze przeszedl jedna wylinke.
-
WITAM
Według mnie pajak po pierwszej wylince jest to pajak który wyszedł z nimfy a l2 to ten którego wylinka jest druga po nimfie :]]] ja tak mysle :]]
pozdro
-
dla mnie pierwsza wylinka to wtedy jak nimfa I przechodzi w nimfe II, bo wtedy juz zachodzi proces linienia, takze pajaczek to juz L2 :]
-
Heh. Jednak poty Baku nie poszly na daremno jak widze:P Ja tez tak to widze jak rastafaq. Bo tak powinno byc to okreslane. A niestety nie jest...
-
Znowu zaczynasz? ;D
pozdro SDY
-
L2 to jest pająk który z L1 wyliniał na L2 !!
-
Nie no wlasnie skonczylem:P
Pozdro rowniez dla ciebie mirekesp
-
A jednak pan Dario ma odmienne zdanie, no cóż , nie ma sensu ciągnąć tego wątku, bo każdy i tak liczy po swojemu, ale i tak mam racje
-
Tak to już niestety jest , ze kazdy liczy inaczej a i tak każdy ma racje wyliniał z L1 no to jest L2 porste !!
Uprawnienia umieszczania postów