Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: POMOCY!!! Uciekł mi cambri!!!

Slawek Stolarski
    Guest

POMOCY!!! Uciekł mi cambri!!!

Dzisiaj chciałem karmić moje pajączki, otwieram pudełko z pajakiem i sięgam po robaki, obróciłem sie na chwilke i patrze a cambri juz uciekł...:/ rozstawiłem pudełka z torfem- nie wiem czy to coś da... szkoda mi go !Nie wiem czy jest jakaś szansa zeby go odnaleźc mam multum zakamarków ... Jak macie jakies pomysły to prosze piszcie . Pozdrawiam.
    Sławek

Matmike
    Guest

Re: POMOCY!!! Uciekł mi cambri!!!

sciana....zakatki waszedzie !! Sluchaj znam pare osb ktorym uciekly pajaki....nawet taka co po pol godzinie znalazl jakielgos L1 Albo takiego ktory wszystkich uciekinierow (swierszczy c pokoju) powyjadal Spox pewnie go znajdziesz Pozdarwiam

Majcher
    Guest

obstawiam za szafa przyklejony do sciany. poroztawiaj w calym pokoju pudelka z torfem na róznych wyskosciach bo to jednak nadrzewny dziad jest. i pamietaj aby zamykac drzwi aby nie zwiał. ktore to l. było?

Slawek Stolarski
    Guest

Pierwsza ucieczka i chyba ostatnia...

Matmike
    Guest

ktory to jest L ?

Slawek Stolarski
    Guest

To jest pająk L4 . Zapomniałem napisać- mały...

SDY
    Guest

Zrob pa pa pajaczkowi. Za glupote sie placi. Kto otwiera terra/pojemniczek i dopiero siega po robaki?

Jak bedziesz mial szczescie to zobaczysz go kiedys moze na scianie. Albo uschnie ci za szafa...

fibus13
    Guest

Postaw miseczke z woda obok kaloryfera ewentualnie cieplego miejsca (kolega postawil miseczke z woda na szafie i zapalil lampke,ale niestety pajak podszedl do miseczk i sie utopil) Pozdro

Opu
    Guest

SDY ja tak rabie :P i mi nie nawieje bo nie mam nadrzewnych pająków trzymam L.parachybane L6 w dosc niskim pudełku(500ml) i jeszcze mi nie nawial normalnie mu otwieram pudelko i dopiero ide po pokarm nawet nigdy nie prubowal mi wychodzic z niego, oczywiscie zamykam je potem ale cambridgei zawrze wyskakuje to inna sprawa i tu juz trzeba uwazać .

Neki
    Guest

ooo tak tez mam parachybane i ona jest nazuiemna wiec raczej nie wychodzi a cembri to nadrzewny urodzony by chodzil po scianach wiec poczekal i zobaczy sie

jak sie znajdzie to napisz

Uprawnienia umieszczania postów