-
POMOCY!!! Uciekł mi cambri!!!
Dzisiaj chciałem karmić moje pajączki, otwieram pudełko z pajakiem i sięgam po robaki, obróciłem sie na chwilke i patrze a cambri juz uciekł...:/ rozstawiłem pudełka z torfem- nie wiem czy to coś da... szkoda mi go !Nie wiem czy jest jakaś szansa zeby go odnaleźc mam multum zakamarków ... Jak macie jakies pomysły to prosze piszcie . Pozdrawiam.
Sławek
-
-
Re: POMOCY!!! Uciekł mi cambri!!!
obstawiam za szafa przyklejony do sciany. poroztawiaj w calym pokoju pudelka z torfem na róznych wyskosciach bo to jednak nadrzewny dziad jest. i pamietaj aby zamykac drzwi aby nie zwiał. ktore to l. było?
-
Pierwsza ucieczka i chyba ostatnia...
-
-
To jest pająk L4 . Zapomniałem napisać- mały...
-
Zrob pa pa pajaczkowi. Za glupote sie placi. Kto otwiera terra/pojemniczek i dopiero siega po robaki?
Jak bedziesz mial szczescie to zobaczysz go kiedys moze na scianie. Albo uschnie ci za szafa...
-
Postaw miseczke z woda obok kaloryfera ewentualnie cieplego miejsca (kolega postawil miseczke z woda na szafie i zapalil lampke,ale niestety pajak podszedl do miseczk i sie utopil) Pozdro
-
SDY ja tak rabie :P i mi nie nawieje bo nie mam nadrzewnych pająków trzymam L.parachybane L6 w dosc niskim pudełku(500ml) i jeszcze mi nie nawial normalnie mu otwieram pudelko i dopiero ide po pokarm nawet nigdy nie prubowal mi wychodzic z niego, oczywiscie zamykam je potem ale cambridgei zawrze wyskakuje to inna sprawa i tu juz trzeba uwazać .
-
Uprawnienia umieszczania postów