Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: PRZESTROGA DLA POCZĄTKUJĄCYCH!!

madOx
    Guest

Re: PRZESTROGA DLA POCZĄTKUJĄCYCH!!

W dupie masz ortografie...ciekawe. Ja tu nie widze, zeby ktos sie wysmiewal. Sam robisz wielki problem. Moze takie pouczanie pomogloby gdybys nie mial tego w ****. Przykra sprawa. Nie mozesz zrozumiec, ze takie posty ciezko sie czyta. W ten sposob zniechecasz ludzi.

irve
    Guest

ja rowniez uwazam ze czepianie sie ortografi i brakow w tekscie jest bez sensu ale niektorzy czuja sie podbudowani jak zwroca komus uwage jakiemus debilowi ktory pisac w ojczystym jezyku nie umie :/ dla dziewczyny wazniejsze jest jak mowisz niz o czym ale tutaj nikt nikogo nie podrywa to forum na ktorym porusza sie konkretne tematy i jak dla mnie liczy sie tresc a nie forma a co do umiejetnosci w tym zakresie to zwracanie komus uwagi nic nie zmieni jak ktos ci powie ze wolno biegasz to dzieki temu bedziesz szybszy albo kiedy ktos ci powie ze twoj talent matematyczny czy artystyczny jest smiechu warty to czy to cos zmieni no oczywiscie poza tym ze poczujesz sie urazony ??

Shalafi
    Guest

Osobiscie nia mam nic do ludzi co robia bledy ortograficzne , bo sam robie ich wiele....ale jezeli pisze cos co trafia do szerszej publiki to jak mam jakies watpliwosci to kolo monitora lezy slownik ortograficzny.......

smithimen
    Guest

Ale się chłopaka czepiacie, to forum o terrarystyce a nie o języku polskim, sam nie będe robił błędów ort. a z resztą szkoda gadać

smithimen
    Guest

Albo opu dam ci stary rade, zainstaluj sobie worda, tam jest taka funkcja co wykrywa bledy ort., najpierw pisz na wordzie a potem przekopiuj, po tym nikt sie ciebie nie bedzie czepial...kujony pieprzone;]

Awikularia
    Guest

"dla dziewczyny wazniejsze jest jak mowisz niz o czym"

Alez sie usmialam. Jak mi jakis facet truje o dupie Maryni za przeproszeniem, to mi jego ton, delikatnie mowiac, zwisa. Wole mowic o czyms. A nie sluchac palanta mowiacego "jak".

Irve, to nie jest do ciebie, ja po prostu wylapalam zdanko, ktore mnie rozbawilo. Uwazasz, ze mozna kobiecie wcisnac wszystko, tylo trzeba przyjac odpowiedni ton??? Chyba jestem nienormalna... :P Ale fakt, znam osobiscie takie idiotki i sama nie mam z nimi o czym gadac :P:P:P.

Przepraszam za off topic.

Shalafi
    Guest

Tu nie chodzi o ton!!! a o dobre dobranie slownictwa;-P i wtedy mozna wcisnac prawie wszystko...oczywiscie bez tematow pietnujacych feminizm :-)

Vanaloon
    Guest

"nuszki" powiadasz :-D, czasem z nudów zajżeć mógłbyś do słownika i prawdopdoobnie to również nie wyszło by ci na złe ;-)

Uprawnienia umieszczania postów