Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: PRZESTROGA DLA POCZĄTKUJĄCYCH!!

Opu
    Guest

PRZESTROGA DLA POCZĄTKUJĄCYCH!!

Wczoraj wilinkował p.cambridgei mojego kolegi jest to jego pierwszy pająk i jego pierwsza wilinka z jeszcze jednym kolegą wtajemniczalismy go w chodowle pająków i on sam też czytał FAQ widać nie wrzystko dało sie przekazać ;[ bowiem zniecierpliwiony chcial posprzątać pajączkowi w pojemniku i przez przypadek dotkną siatki na której siedział pajączek, zaniepokojony pajączek wyskoczył na biurki akurat to nie jest nic strasznego ale uciekając gubił kolejno nuszki przypominam ze to dzien w którym dopiero co wilinkował z tego co widzialem stracil 2 boczne nuszki nogogłaszczke moze jeszcze jakies konczyny niewiem nie przyjzalem sie. Pająk raczej przezyje ale czas powie czy bedzie żyl czy zdechnie. To powino dać do myslenia wielu początkującym chodowcą aby jednak wiedzieli wiecej o swoich pajączkach i ich chodowli. Ja sie przyznam ze wiele razy z nudów czytalem na wielu stronach FAQ pająków ich opisy i napewno nie wyszło mi to na marne, choć wiem ze nadal mało wiem o pająkach.

Czytaj początkującym terrarystą FAQ 20 minut dzienie, co dzienie!

ponczos
    Guest

Re: PRZESTROGA DLA POCZĄTKUJĄCYCH!!

Amen.

dr1zzt
    Guest

liczba mnoga..

TERRARYSTOM nie terrarystą...
    HODOWCOM nie hodowcą

sorry, ale to kaleczenie jezyka coraz bardziej mnie wkurza.

leviatan
    Guest

PRZECHODZIŁ WYLINKĘ nie wilinkował...
    WSZYSTKO nie wrzystko...
    BIURKO nie biurki...
    NÓZKI, NOGI nie nuszki...
    BOJĘ SIE nie powie...
    CODZIENNIE nie co dziennie...

jak sie czepiać to na max'a !!! Nie chciało mi się pisać już o braku polskich znaków.

A do tematu:
    Człowiek uczy się na błędach.

Opu
    Guest

wlasnie dla tego mam w dupie ortografie przes takich denerwujących ludzi jak wy i będe pisal jak mi sie podoba i kłade na wasze nedzne komentaze jeden zaczol wyszukiwać błedów w moim poscie to odrazu 2 następnych jak sempy zaczeli dogryzac nie pisze po to postów zebyście znajdywali w nim błedy (kto wiecej znajdzie wygrywa ). jesli ktos ma jakies wądpy to niech zachowa je dla siebie albo niech mi powie to osobiscie, kazdy twardzielpo drugiej stronie komputera wytyka komus błedy a nie zauważa swoich i potrafi tylko bzdury pisac tylko z nudów albo zeby dogryść a mało takich któzi piszą z sensem i prubują komuś pomuc.

Nenny
    Guest

któży a nie któzi
    pomóc a nie pomuc

Chomik
    Guest

Jezeli juz jestesmy wredni, droga Nenny, to którzy sie pisze przez 'rz', so no comment :]

Krzyżak
    Guest

Nawiązując do temtu, cambri są szybkie i często potrafią wyskoczyć i szybko naprawdę szybko zapierdzielać gdzie popadnie . Fakt przykre, że stracił 2 nogi, ale w przypadku takiej przygody u takiego malucha to normalne. Odrosną, przynajmniej powinny.

Opu
    Guest

Wiecie co może od razu zrobimy konkurs ortograficzny

Wredne ograniczone, nie tolerancyjne społeczeństwo polskie.

Maniak
    Guest

Opu ale czym ty się przejmujesz?
    Jak ktoś jest mądry to skorzysta.
    Jak ktoś jest ***** to będzie ci dogryzał.

PS. Dzięki za info o cambri - przyda mi się.

Uprawnienia umieszczania postów