Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Pudełko

Nenny
    Guest

Pudełko

Cześć. Dostane niedługo pocztą małego ptasznika, prawdopodobnie między L1 a L2.
    Kupiłam dla niego małe pudełko od moczu. Ile musiałabym zrobić i jakiej wielkości dziurki żeby pajączek mógł oddychać swobodnie??

Chomik
    Guest

Re: Pudełko

Moje wygladaja tak ;] Pajaki nie narzekaja

Nenny
    Guest

Dzięki za fotke. Właśnie tak zrobiłam na pokrywce i z boku troche więcej niż ty ale dobrze jest . Właśnie nie wiedziałam czy to wystarczy i wolałam się zapytać.
    A ty masz jakiego pająka w pudełku? Pozdrowienia.

Chomik
    Guest

Malutki cambridgei L1

Nenny
    Guest

Ooo jaki fajniutki. Ja prawdopodobnie będe miała ptasznika czerwononogiego albo czerwonokolanowego.

vendetta
    Guest

Ale do L1 to ja bym jednak pudełko po kliszy polecał jest zdecydowanie odpowiedniejsze i polecam również sprawdzic wielkosc otworów aby uniknąć kolejnych tematów "uciekł mi L1 gdzie go szukać" w pudełku po kliszy fotograficznej najlepiej robic ich wiecej ale mniejszych np. szpilką.
    ps.popraw profil pozdrawiam.

Nenny
    Guest

Hehe, profil poprawiony. Na wszelki wypadek mam pudełko od moczu i od kliszy, jak go dostane to wtedy się zdecyduje Pozdrowienia.

pac
    Guest

to jak miedzy L1 a L2 to chyba w trakcie wylinki go dostaniesz ;>

Jimbo
    Guest

Możesz spokojnie zapakować go pudełka na mocz. Nawet polecałbym, bo będziesz go trochę mogła poobserwować. Ja nigdy nie trzymałem pajączków w pudełkach po kliszy, uważam że to bez sensu (no chyba że ktoś coś rozmnożył to raczej nie ma innego wyjścia).Tylko nie zrób za dużych dziur, bo już jeden pajączek mi tak spierniczył i nigdy nie powrócił.

Nenny
    Guest

Nom pewnie tak

Uprawnienia umieszczania postów