-
Re: Żabka
karmienie zabami jest dobre dla wzrostu pajaka, kedzior L10 raczej nie ma 6cm cialka, a juz na pewno nie jest dorosly wiec po jakij komulacji jest (bo chyba ie po udanej kopulacji jak L10 c0)
pasozyty z zab nie rzechodza na pajaki!!!
-
niewykłucam się, ja znam się dobrze ale na ptasznikach, poprostu pomyliłam gatunki i przeciesz przeprosiłam
-
Tak, znasz sie dobrze na ptasznikach, a ja jestem arcybiskup Paryza :/ Nie prowokuj, natalko, zreszta, napisalam juz wyzej, co o tobie mysle. Nikt, kto ma 15 lat nie jest az tak zacofany w slownictwie i mysleniu :/
-
Nierozumiem po co ty tu jesteś?? Do krytykowania wszystkich?? Ja tylko mówie co wiem, po prostu mam kasiążke o ptasznikach i z tego biore informacje.
-
Sama teoria, zero praktyki ;P 'Znam sie na ptasznikach' rotfl ;]
-
Jak poprzesz teorie praktyka to zacznij "znac" sie na pajaczkach. Kup sobie jakiegos, potrzymaj chociaz z pol roku to zobaczysz jakie sa realia. Ludzie tu wypowiadaja sie w oparciu o wlasnie doswiadczenia a nie sucha wiedze ksiazkowa, bo ona (poza nielicznymi wyjatkami) nie daje za wiele...
-
ja mam pająka jak byś nie wiedział
-
No to masz go za krotko :P
-
Jak Chomik napisal: to masz go za krotko. To pierwsze primo. Drugie primo:P to to ze jasniowidzem nie jestem a na tym forum istnieje cos takiego jak "spis hodowanych gatunkow" w profilu kazdego usera. I jest po to zeby wlasnie wiedzieli ludzie ze masz pajaczka.
Dobra, nie chce mi sie z toba gdac. Albo masz jeszcze mleko pod nosem, albo ktos se jaja robi...
-
mojemu murinuskowi l4 dalem cme wilkosci jego calego(lacznie z nogami) bo wleciala mi do pokoju i latala do okola zarowki to spotkala ja niespodzianka, zlapalem ja wsadzilem z pajakiem do pojemnika po moczu jak sie umylem i odkrecilem to pajak na niej juz siedzial ona sie juz nie ruszala
Uprawnienia umieszczania postów