Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: do zwolennikow skorpionow

spidersman
    Guest

do zwolennikow skorpionow

http://arachnea.pl/index.php?option=...+Tw%F3j+g%B3os.
    pod tym adresem głosujcie na to aby serwis o skorpionach był powiekszony
    moim zdaniem brakuje polskojezycznych stron na temat tych fascynujacych zwierzakow
    albo moze ktos sie zastanowi zrobic serwis?

Mysza1983
    Guest

Re: do zwolennikow skorpionow

ciekawe kto tam by miał prowadzić ten dział o skorpach

BooYaKa
    Guest

Ja nic nie mówie ale zbieram już materiały na osobny serwis o skorpionach.Mamy już kilka opisów,masę zdjęć,zrobimy forum,będzie ok

Mysza1983
    Guest

byle nie na arachnei booyaka

spidersman
    Guest

dzieki BooYaKa ze chociaz wy dacie wiecej informacji o tych pajeczakach
    teraz jak ktos chce chodowac jakiesinne gatunki niz cesarski i włoski to naprawde niema gdzie sie dowiedziec o skorpach

BooYaKa
    Guest

Myszka - przeciez napisalem osobny :P Robie swój własny tylko i wyłącznie serwis,zależny tylko ode mnie ale póki co zbieram materiały,robie opisy,fotki - później bedzie czas na najłatwiejszą czesc czyli zrobienie oprawy graficznej.Tutaj nie spodziewajcie się cudów - strona bedzie prosta ale konkretna

Mc.Luka
    Guest

tak jak BooYaka wspomniał robi serwis i mamy już naprawde ładne i konkretne opisy- naprawdę dopracowane, przejżyste i dobrze opisane....mam nadzieję BooYaka, że Twój pomysł wypali i cała praca, czas i serce w nią włożone nie pójdzie na marne i zostanie doceniona przez przyszłych odwiedzających ... ale chłopaki- niestety jeszcze to potrwa- trzeba czasu i cierpliowości ...

SpiDerKa
    Guest

no... fajnie, ze w koncu bedzie cos o tych zwierzakach, bo niestety nie mamy za wiele informacji na ten temat. Nawet w FAQ o "pajeczaki" ..., ktore powinno sie raczej nazywac "ptaszniki", ale ten temat juz byl poruszany, wiec... czekam na serwis, bo chcialabym powiekszyc hodowle o skorpa, ale na razie nie mam wystarczajacej wiedzy

Uprawnienia umieszczania postów