-
Re: Ptasznik czerwononogi.
Ja sprzątam terraria bez wyciągania z nich pająków. Pająków nie daje na biurko przy nauce bo 99% z nich latało by mi teraz luzem po domu. Poczytaj FAQ i przemyśl to branie na ręce - skoro tak kochasz zwierzęta to pewnie nie chcesz by coś im się stało. A dany pająk z ręki może spaść baaaardzo łatwo co najprawdopodobniej go zabije.
-
leviatan a od kiedy to ty twierdzisz ze trzeba brac ptaszniki na ręce, tylko po co?(własnie po co?)
-
ale mi chodziło, że z terra na biórko
-
ta gadka nie ma sesu a wiec podsumujmy a to jest proste
1. jesli chcesz sie bawic zwierzakiem to kup świnie morską
2. ptasznik nie jest do zabawy tylko do obserwacji
3. nie masz doświadczenia w terrystyce hoduj mrowki<hehe>
pozdro nie ma sesu sie klucic przeciez zrobi i tak jak bedzie chciala ale naszczescia sa tacy ktorym zalez na terrarystyce o dobru zwierzat
ps.natalia_13 a rodzice wiedza?? bo wiesz przyniesiesz pajaka do domu a mama go przez okno wywali
pozdro
-
Pająk z terrarium na biurko (zamknięty) czy pająk luzem chodzący po biurku?
-
zamiast pajaka proponuje rybki!!! bardzo lubia byc wyjmowane z akwarium i brane na rece!!! ))))))))))))
-
hehe....a najbardziej piranie i koniecznie gołymi rekami
-
Ludzie kochani my się nie dogadaliśmy!!! Ja ma już doświadczenia bo mam 4 zwierzeta terraryjne. Jestem przygotowana do tego pająka ponieważ mam dla niego dobry specjalny pojemnik, wiem czym się zywi, mam książke o ptasznikach którą czytałam 2 razy i nie chce go wyciągać co chwila. a jak się tylko pytałam co sądzicie o tych pająkach czy są agresywne czy nie??!! ech..
-
zamknięty w terra na biórku
-
A ja niestety najbardziej lubie zamykać takie mądre wątki.
Jak już widzicie taki wątek to nie odpisujcie na niego, be to sie ZAWSZE kończy hają.
Uprawnienia umieszczania postów