-
Re: Ptasznik czerwononogi.
jaja sobie robicie czy co? proponuje kupic chomika, a jak sie sprząta terra to wcale nie musowo brac pająka na ręce, jednym słowe gówniarstwo i kupowania pająka dla szpanu
-
Oo czyli się rozumiemy Ja Lubie kłaść zwierzeta na stól np jak odrabiam lekcje, wtedy chodzą gdzie chcą
-
A po co mi szpan???!!!! Ja kocham zwierzęta!!!! Od dzieciństwa tym się zajmuje
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kocha zwięrzęta, hehe dobre, to po cholere go chcesz brac na ręce, zroum ze pająki nie są do brania na rece, jak kochasz zwierzeta to tak zrób, proste
-
tylko że ptasznik biega szybciej, owiele szybciej niż chomik, i go trzba obserwować a nie zabawiać się z nim !! Normalnie mnie głowa rozbolała jak czytam odpowiedzi. NIE WOLNO BRAC PTASZNIKóW NA RęCE !!!!!!!! Czy Ty czytałaś FAQ? Polecam. Polecam np patyczaki, straszyki. Jeśli przeżyją Ci pól roku, kup modliszke jeśli dożyje do dorosłości, zabierz się za ptaszniki. A nie tak odrazu chop siup na głęboką wodę !!!!! Zastanów się.
-
a i jeszcze jedno pająk sie do ciebie nie przyzwyczai, jest zbyt tępy
-
no i po co ta kłótnia?? mi nie chodzi że go będe brała na ręce co chwila bo kocham zwierzęta tylko o to chodzi że np. przy sprzataniu terra. przeciesz jak będe sprzatać to będe wszystko: zmieniać ściólke itd. więc musze go kiedyś wyjąć
-
możliwe, nie będe się przeczać
-
a czy ty czytałeś które gatunki są szybkie a które nie?? tez polecam
-
przepraszam, ale wszyscy tu się kłócą bezsensu
Uprawnienia umieszczania postów