Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: Ptasznik czerwononogi.

natalia_13
    Guest

Re: Ptasznik czerwononogi.

A jaki twój pająk jest? Co on robi na codzień?? I ile świerszczy je??

TerrarystaTerrorysta
    Guest

A wiec masz pajaka, zeby sie nim bawic? No to moze nie powinienes miec go wcale!

natalia_13
    Guest

No właśnie o to chodzi, że chce tego bo on mi się najbardziej podoba, a po za tym ja już nie wiem, bo w niektórych źródłach mówią, że ten jest spokojny itd. a gdzie indziej mówią że bardzo impulsywny.

natalia_13
    Guest

Nie chcę się nim bawic bo przeciesz to nie jest zabawka, ale czasem przeciesz moge go pogłaskać.

TerrarystaTerrorysta
    Guest

Jak chcesz byc dobra pancia, to karm go, sprzataj resztki, dbaj o temperature i wilgotnosc, a przede wszystkim DAJ MU SWIETY SPOKOJ! To nie zabawka! Jak chcesz cos tlamsic, kup sobie swinke morska. Albo lepiej psa, bo pies przynajmniej potrafi sie bronic prze 'dobra pancia'.

chonsu
    Guest

jesli odpisales na moj post to chyba nie przeczytałes poprzedniego w ktorem napisalem ze pajak jest jak eksponat na ktorego najlepiej patrzec ale chyba logiczne ze przyjnie czas kiedy sie go wezmie 1raz na rece chocby po to by wyczyscic terra....

natalia_13
    Guest

hehe.. psa już mam, Pająk będzie miał u mnie dobre warunki bo potrafie się zajmować zwierzetami, mam w końcu 6 zwierzat i nie traktuje je jak zabawki no chyba że psa

chonsu
    Guest

jestem tego samego zdania ale wiesz no chyba raz na pol roku moge bo sobie wziasc na rece na 5min albo kolozyc na biorku zxeby sobie pochodzil ja czaje o co Ci chodzi i nie martw sie mam pajaczka sie nim nie bawie i nie mam zamiaru

pozdro

natalia_13
    Guest

wiem, wiem, tylko chodzi o to że jak np. będe go brała choćby dlatego żeby odświezyć terra to nie chciałabym żeby on się mnie przestraszył i mnie ukryzł tylko żeby się bardziej do mnie przyzwyczaił ale nie chodzi o to żebym go co 1 min. wyciągała bo on zwariuje

Dawidptasznik
    Guest

Ale po co brac ptasznika na rece- pajak sie stresuje niepotrzebnie !!!
    A przy tym wlasnie gatunku wyczesane wlosy pajaka oszpecaja!!
    POZDRO

Uprawnienia umieszczania postów