Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Nielegalne ptaszniki na terrarystyka pl :]

Baku
    Guest

Re: Nielegalne ptaszniki na terrarystyka pl :]

racja ,,, ale sie zdenerwowałem bo duzo czasu straciłem latając po str mśu i szukając tej " przykrej " informacji

vendetta
    Guest

widze Baku ze walczysz tam z nimi na tym smiesznym faszystowskim forum (jakiś pajac napisał->KORSAKOW: "to na sprzedaż jakich zwierząt zezwala forum jest naszą wewnętrzną sprawą, nie zezwalamy na sprzedaż zwierząt z projektu rozporządzenia i koniec nie mamy zamiaru sie z tego za bardzo tłumaczyć" ciekawe dlaczego ta gruba baba co wywaliła posta jakos milczy w tej sprawie...?!

robert.p.
    Guest

No wiem,wiem sorki
    Przegiełem troche.Ale terrarystyka to smieszna strona i nic na to nie poradze ze tak uważam

Awikularia
    Guest

Tez tak uwazam, Robercie. Szczegolnie od jakiegos czasu. Kiedys byla normalna, podobna do TCP. Ale juz im przeszlo :/

Co do moderowania: bylam moderatorem forum ptaszniki, i to wlasnie na terrarystyka.com.pl Ale to bylo dawno i nieprawda. A gotowac nie cierpie, lepiej to robi moj maz :P

KORSAKOW
    Guest

jak widać "sarząd" na tp jest nie douczony i dlatego trzeb się trzyamć tcp

Oj ci na tp to są kretyni tacyy, że szkoda gadać. Tam jest jak z cenzurą za komuny.

tp jest z epoki kamienia łupanego jeszcze

Tajest. Ten serwis obsysa na maksa, dzieci i plagiatorzy. Howgh.

niech babsko poczyta a potem kasuje...

No chyba nie myslisz ze kobieta moze moderowac forum.Co takie cos pOTRAFI?
    Niech sie babka za pranie wezmie.ja znam tylko jedną normalną kobiete terrarystke-Awi.
    A reszte bab do garów-szczególnie te z terrarystyki.

Baku ze walczysz tam z nimi na tym smiesznym faszystowskim forum

ciekawe dlaczego ta gruba baba co wywaliła posta jakos milczy w tej sprawie...?!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

cierpliwie czekamy na dalsze wyrazy sympatii

z inwektywami nie będe dyskutował, może poza tą jedną, chciałbym sprostować że Agatka ma nienaganną figure ;-P

a skoro Awi wspomniała coś o świętości i papieżu... to czy nie jest ciekawe że admini tych obu serwisów dogadują się dużo lepiej niż userzy? janse że są wśród nich "rachunki krzywd" ale jakoś spotykamy sie co jakiś czas, i chociaż nie padamy sobie w ramiona to nie ma między nami takich jazd jakie zdażają sie permanentnie na forach, myśle że uzewnętrznianie swoich odczuć w takiej formie jest po prostu niesmaczne

jeśli ktoś chciałby porozmawiać o merytorycznych przyczynach "zakazu" z tp zapraszam na GG

krzdab2150
    Guest

właśnie. Ja lubię terrarystykę - na tamtym forum zaczynałem, fakt było lepsze...

Awikularia
    Guest

Ja wszystko rozumiem, rzadko sie czepiam terrarystyka.com.pl, ale po cholere zakazywac czegos, co nie jest zakazane??????????? Ba! Nawet projekt ustawy nie zostal zlozony do czytania, a juz zakazujemy.... No to cos nie tak jest chyba? Korsakow, sam pomysl: jesescie na terrarystyce niekonsekwentni. Skoro tak przestrzegacie prawa (nawet takiego, ktorego nie ma), to dlaczego nie calkowicie???

CURTUS
    Guest

Witam
    Akurat główny wątek tematu mało mnie interesuje...
    Mam jedynie prośbę jako zatwardziały męski szowinista - proponuję ostrożniej dobierać słowa gdy mówi się o Paniach. Używanie obraźliwych sformułowań, nie tylko świadczy o braku kultury piszącego ale i może kogoś zdenerwować...
    Podpisuję się pod postem Korsakowa.

mysza
    Guest

Mnie też temat rozmowy nie interesuje, ale chciałabym się zapytać, dlaczego robert.p uważa, iż sprawdziałabym się w kuchni?? Chciałbyś skosztować jakiegoś mojego dania]:->?? Zapraszam.
    A tak nawiasem mówiąc, to Twoja wyopwiedź jest na takim poziomie, iż raczej nie powinnam się przejmować tego typu ocenami.

robert.p.
    Guest

Przepraszam,ta wypowiedz naprawde nie była na poziomie.
    Wiec jesli możesz nie traktuj tego dosłownie.Miałem akurat nie najlepszy dzien i tak jakos wyszlo.
    Wiec przepraszam,i nie wracajmy do tego jesli można.Przykro mi,jesli Cie uraziłem.

Uprawnienia umieszczania postów