-
Nielegalne ptaszniki na terrarystyka pl :]
Pani Agata usuneła moją oferte z pajaczkami i 2 scolopędrkami argumentujac to : " sprzedaż zwierząt których hodowla jest w Polsce zabroniona jest zakazana na tp - Agata " .. pisałem do niej na gadu ale bez odpowiedzi , napisałem temat na tamtym forum to mi mówią ze są nielegalne pająki jakis tam rzadów czyli co ?? wprowadzili juz tą ustawa o zwierz niebezpiecznych czy poprostu padłem ofiarą nadpobudliwego moderatora ??
jeśli juz weszło to dajcie mi adresik do strony mś gdzie o tym pisze !! bo to dla mnie wazna sprawa jest !!
-
Re: Nielegalne ptaszniki na terrarystyka pl :]
a mzoe jeszcze napisz jakei to były gatunki
a z tego co wiem to jeszcze nie wesżła ta ustawa o gatunkach niebezpiecznych.
-
no właśnie ,, to co jest i tu w mojej ofercie ,,,
jeśłi kierować by sie listą to scolo , aphanopelma , i hyba regalis samczyk sie nie spodobał ... ale przepisy które nie weszły nie obowiązują tymbardziej ze są to ciągle plotki , a nawet salamandra nie była tak dyrastyczna w swojej wersji :]
-
jak widać "sarząd" na tp jest nie douczony i dlatego trzeb się trzyamć tcp
-
Oj ci na tp to są kretyni tacyy, że szkoda gadać. Tam jest jak z cenzurą za komuny.
-
tp jest z epoki kamienia łupanego jeszcze;]
-
Witam
Do mnie tez sie tam przyczepili ://
Ehhh TCP gora :]
Pozdrawiam
-
ja chyba wiem o co chodzi...
Regulamin forum terrarystyki...
...
8. Giełda
8.1 Na poszczególnych forach giełdy (Sprzedam; Kupię; Oddam, zamienię) możesz umieszczać swoje oferty kupna, sprzedaży bądź wymiany zwierząt, literatury i akcesoriów....
8.4 Zabrania się ummieszczania ofert zwierząt uwzględnionych w projekcie rozporzadzenia do art. 73 ustawy o ochronie przyrody.
<lol><lol><lol><lol>
Hahahahahaa, uuuuu
<lol><lol><lol><lol><lol>
-
-
A w sumie na terrarystyce ownerzy wypowiadają się, że to ich sprawa, że zakazują i trzeba to uszanować...
Uprawnienia umieszczania postów