-
Jak poznać po któej wylince jest pająk ???
Witam mam pytanko po czym poznać np. ze pająk jest po 5L a nie po 4 naprzykład ?? jak kupić od kogoś i wiedzieć ze niezostało się oszukanym ?
-
Re: Jak poznać po któej wylince jest pająk ???
-
no tego raczej nie rozpoznasz czasem L4 jest większy od L5, zalezy w jakich warunkach był hodowany.
wszystko zalezy od samego osobnika.
możesz odwiedzić : http://www.free.boo.pl/
-
omg hehehe normalnie sie zlalem ze śmiechu ;] napisz do mnie na privv to cie powiem
-
ptaszniki moga roznic sie od siebie wielkoscia w zaleznosci od gatunku,płci,warunkow w jakich hodujesz pajaka i czestotliwosci karmienia...na pewnej stronce sa wielkosci ptasznikow,całkiem duzy ten spis...poszukaj w wyszukiwarce i napewno znajdziesz...ale wiek ptasznika w wylinkach jesli ktos nie jest pewien moze podac w przyblizeniu np: L 4/5 ... lub L 8/9
-
Kupuj L1 - jak oszukaja, to co najwyzej dostaniesz starszego, a to nie powinno Ciebie zmartwic
.. no chyba, ze dostaniesz jakiegos starego samca, dawno po ostatniej wylince i ten padnie ze starosci na Twoich dloniach...
-
Niestety się nie da. Możesz się tylko domyślać.
Co innego jak masz pająka od nimfy lub pierwszej wylinki. To sobie poszczególne wylinki zapisujesz.
-
Licznik wylinek na odwłoku lub coś jak słoje pnia drzewa....
Fajnie by było...
-
..ja mam sposób
Na pojemniczkach w których trzymam pajączki stawiam kreseczki.
Jezeli biore pajaczka z pojemniczka z czteroma kreseczkami, to znaczy, ze jest L4, jak z trzema - L3, itd.. )))
Uprawnienia umieszczania postów