Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Integracja terrarystów ;-)

Re: Integracja terrarystów ;-)

Siema!!
    Jeszcze ważna sprawa. Dziękóweczka dla pepre za gościne )

no cóż cool....... gratulacje

Terraryści wszystkich miast rozmnażajcie się!

pylius
    Guest

buahahahahahahahahahahahaaaaahahahahahhaahahahahah

siema..... jednym słowem integracja.. terraryści łączcie sie;P siostra jest ....wyjatkowa tak jak i ON. acha i NIE jestesmy na sprzedaż a juz szczególnie ja. co do hodowli i utrzymania pytania prosze kierowac do coolarego:P pozdro

Chętnie zkontaktuję się z chodowcą samicy tegoż gatunku w celu wymiany materiału genetycznego ;D
    W moim okręgu chodowcy posiadają raczej osobniki o wybrakowanym dna )) Natomiast ta samica wygląda na całkiem zdrową
    Tak więc chciałbym zamówić jedną sztukę ale najlepiej gdyby była starsza o jedną wylinkę ))
    Ostatnio znalazłem się w "posiadaniu" osobnika tej samej płci od chodowcy z Czech .Bardzo polecam ))
    Jestem z tej tranzakcji całkowicie usatysfakcjonowany))

Pozdro dla wszystkich maniaków

estek
    Guest

Zdjęć z integracji nie posiadam ale jak chcecie to pokaże wam jak sie wygląda po.

Pozdrowionka >:P

P.S. W rejonie miasta Gdyni pojawiło się całkiem sporo samiczek ww. gatunku zachowanie tychże wskazuje iż jest to okres godów. >:P

Coolary uważaj na kończyny żeby ci nie urwala...
    W razie czego to dopuszczaj się na stole -będziesz mial większe szanse ucieczki.

olle!

pbpbp
    Guest

Nastapila druga integracja! Zinterowali sie : Ja i Menfra! Wspaniala urocza osóbka. Pierwsza spotkanie na "zywo" ma nastapic nie dlugo.
    Mam nadzieje, ze wyniknie z tego cos powazniejszego. Goracy calus dla tej osobki! :-)

he he nie zrobie mu krzywdy..buehhe słyszysz coolary dopuszczaj sie na stole- bedziesz mial wieksze szanse ucieczki!
    pozdrawiam wszystkich terrarystów

Uprawnienia umieszczania postów