-
czy wasze cyclosternum tez...
chciał bym zapytac czy wasze cyclosternum fasciatum tez tak trzyma odwłok w górze?? moja c.f odkąd ją mam trzyma odwłok w górze.czy to normalne u nich???
-
Re: czy wasze cyclosternum tez...
Moja tak robi jak zlapie jakas ofiare i wtedy robi nad soba pajeczyne unosi wysoko odwlok i macha nim na wszysstkie strony chyba to normalne :/ i fajnie wyglada :P
Pozdro
-
To pewnie tak działa, że w momencie stresu/zagrożenia pająk pokazuje to co najefektowniej wygląda żeby zrobić wrażenie na intruzie. Blondi wystawia kły i skrzeczy, a takie chucherko jak C.fasciatum macha kolorową dupką
-
roznie, niewiem od czego to zalezy ^^ chyba nic strasznego
-
werni jestes boski - " a takie chucherko jak C.fasciatum macha kolorową dupką "
rozwaliło mnie to maksymalnie buah ah ah dobre :P
a wracając do tematu, to ja fasciatum nie mam ale miałem na wakacje na przetrzyamnie 2szt kumpla, i nie zauwazyłem niczego takeigo jak "machanie kolorową dupką"
-
pajaczki tak robia czesto jak sie je dorbze zdenerwoja lub wlasnie gdy robia pajeczynke to tak ladnie machaja odwlokiem tak jak najbardizje jest to normalne .pozdrawiam
-
chrzanu ale czepiasz sie werniego , porostu chopak ma dobry chumor zapewne i opisal ta czynnosc w wesoly sposob a Ty jedziesz juz go . pozdrawiam
-
Tomek powiedz mi gdzie chranu zjechal werniego? Ehh ostatnio ludziom wzrok się pogorszył...
-
ja własnie sieciesze ze tak to opisał, nie mam nic do niego.
oby więcej takich optymistycznych śmiesznyk postó, mi się to własnie podobało i nic do werniego nie mam
poprostu pisze ze mnie jesgo tekst rozśmieszył - bo przyznaj ze moze nie jest smieszny
-
Eee, ja tu nie widzę czepiania się ani jechania, ale może jestem mało wrażliwy i pewnych subtelnych przesłań nie qmam :P
Uprawnienia umieszczania postów