Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: czy wasze cyclosternum tez...

cyclosternum
    Guest

czy wasze cyclosternum tez...

chciał bym zapytac czy wasze cyclosternum fasciatum tez tak trzyma odwłok w górze?? moja c.f odkąd ją mam trzyma odwłok w górze.czy to normalne u nich???

Welpek
    Guest

Re: czy wasze cyclosternum tez...

Moja tak robi jak zlapie jakas ofiare i wtedy robi nad soba pajeczyne unosi wysoko odwlok i macha nim na wszysstkie strony chyba to normalne :/ i fajnie wyglada :P
    Pozdro

werni
    Guest

To pewnie tak działa, że w momencie stresu/zagrożenia pająk pokazuje to co najefektowniej wygląda żeby zrobić wrażenie na intruzie. Blondi wystawia kły i skrzeczy, a takie chucherko jak C.fasciatum macha kolorową dupką

LukaszImielowski
    Guest

roznie, niewiem od czego to zalezy ^^ chyba nic strasznego

chrzanu
    Guest

werni jestes boski - " a takie chucherko jak C.fasciatum macha kolorową dupką "
    rozwaliło mnie to maksymalnie buah ah ah dobre :P

a wracając do tematu, to ja fasciatum nie mam ale miałem na wakacje na przetrzyamnie 2szt kumpla, i nie zauwazyłem niczego takeigo jak "machanie kolorową dupką"

Tomek_Nie
    Guest

pajaczki tak robia czesto jak sie je dorbze zdenerwoja lub wlasnie gdy robia pajeczynke to tak ladnie machaja odwlokiem tak jak najbardizje jest to normalne .pozdrawiam

Tomek_Nie
    Guest

chrzanu ale czepiasz sie werniego , porostu chopak ma dobry chumor zapewne i opisal ta czynnosc w wesoly sposob a Ty jedziesz juz go . pozdrawiam

daf
    Guest

Tomek powiedz mi gdzie chranu zjechal werniego? Ehh ostatnio ludziom wzrok się pogorszył...

chrzanu
    Guest

ja własnie sieciesze ze tak to opisał, nie mam nic do niego.
    oby więcej takich optymistycznych śmiesznyk postó, mi się to własnie podobało i nic do werniego nie mam
    poprostu pisze ze mnie jesgo tekst rozśmieszył - bo przyznaj ze moze nie jest smieszny

werni
    Guest

Eee, ja tu nie widzę czepiania się ani jechania, ale może jestem mało wrażliwy i pewnych subtelnych przesłań nie qmam :P

Uprawnienia umieszczania postów