Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: T.Blondi naprawde duży problem :/

FaUnA_BoX
    Guest

T.Blondi naprawde duży problem :/

witam od jakiś 2 miesięcy mam malutką blondi bodajże 1-2 lub 2-3 L i od kąd ją mam nie zrzuciła ani jednej wylinki :/ czy to możliwe u T.Blondi?? dużo jadła przez jakieś 2-3 tygodnie a teraz tylko zabija ofiary i nic z nimi nie robi... czy jest na to racjonalne wytłumaczenie??

Foxtrott
    Guest

Re: T.Blondi naprawde duży problem :/

skoro nie je to obstawiam, że będzie linieć. nawet jeśli to nie wylinka to nie wrzucaj jej karmy skoro nie chce.

CRIMSON
    Guest

zaraz wylinieje,karmienie jej jest bezsensowne

LukaszImielowski
    Guest

Pajak moze niejesc nawet rok, nie płacz

rastafaq
    Guest

tytul tematu to mial byc zart ?

ketnip
    Guest

blondi tak wogóle ma w zwyczaju że nawet może jeść dzień przed wylinką, nieźle nazwałes pytanie, :P

Dawidptasznik
    Guest

Zdaje mi sie ze bedzie miala wylinke, nie wzucaj jej pokarmu jak nie chce nic na sile - a z tym tematem to byl zart???
    POZDRO

popekjr
    Guest

o co wam chodzi?? martwi sie o swoje zwierze?? to nie zart ani cos zlego! LukaszuImielowski czy nie zadawalbys pytan gdyby twoj pajak nie jadl rok?? ja mam pajaka juz od 1,5 roku i dokladnie wiem ile moze nie jesc pajak a napewno bym tu pisal gdyby mi nie jadl rok, to sie nazywa TROSKA!!!

morda
    Guest

Troska troską ale najpierw powinno się samemu o tych zwierzętach dokładnie poczytać. Info o tym, że pająk może długo nie jeść jest w FAQ a tam są same podstawy.

FaUnA_BoX
    Guest

heh widze ze nie zrozumieliscie mojego pytania bardzo dobrze wiem ile czasu pajaki moga miec post poprostu zadziwia mnie to ze blondi po 1 wylince nie linieje 2 miechy co innego emilia czy smithi ale blondi?? nie pytnie to nie był żart... faq znam na pamięć i przeczytałem wszystkie możliwe w internecie rzeczy o pająkach chyba po 5 razy nie to że sie przechwalam czy coś tylko kieruje to do tych którzy mnie kierują do wyrzej wymienionych materiałów.

Uprawnienia umieszczania postów