-
T.Blondi naprawde duży problem :/
witam od jakiś 2 miesięcy mam malutką blondi bodajże 1-2 lub 2-3 L i od kąd ją mam nie zrzuciła ani jednej wylinki :/ czy to możliwe u T.Blondi?? dużo jadła przez jakieś 2-3 tygodnie a teraz tylko zabija ofiary i nic z nimi nie robi... czy jest na to racjonalne wytłumaczenie??
-
Re: T.Blondi naprawde duży problem :/
skoro nie je to obstawiam, że będzie linieć. nawet jeśli to nie wylinka to nie wrzucaj jej karmy skoro nie chce.
-
zaraz wylinieje,karmienie jej jest bezsensowne
-
Pajak moze niejesc nawet rok, nie płacz
-
tytul tematu to mial byc zart ?
-
blondi tak wogóle ma w zwyczaju że nawet może jeść dzień przed wylinką, nieźle nazwałes pytanie, :P
-
Zdaje mi sie ze bedzie miala wylinke, nie wzucaj jej pokarmu jak nie chce nic na sile - a z tym tematem to byl zart???
POZDRO
-
o co wam chodzi?? martwi sie o swoje zwierze?? to nie zart ani cos zlego! LukaszuImielowski czy nie zadawalbys pytan gdyby twoj pajak nie jadl rok?? ja mam pajaka juz od 1,5 roku i dokladnie wiem ile moze nie jesc pajak a napewno bym tu pisal gdyby mi nie jadl rok, to sie nazywa TROSKA!!!
-
Troska troską ale najpierw powinno się samemu o tych zwierzętach dokładnie poczytać. Info o tym, że pająk może długo nie jeść jest w FAQ a tam są same podstawy.
-
heh widze ze nie zrozumieliscie mojego pytania bardzo dobrze wiem ile czasu pajaki moga miec post poprostu zadziwia mnie to ze blondi po 1 wylince nie linieje 2 miechy co innego emilia czy smithi ale blondi?? nie pytnie to nie był żart... faq znam na pamięć i przeczytałem wszystkie możliwe w internecie rzeczy o pająkach chyba po 5 razy nie to że sie przechwalam czy coś tylko kieruje to do tych którzy mnie kierują do wyrzej wymienionych materiałów.
Uprawnienia umieszczania postów