Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: T.Blondi naprawde duży problem :/

SławekS
    Guest

Re: T.Blondi naprawde duży problem :/

masz daty wylinek blondi (co prawda dopiero od l3 bo wsześniejsze gdzieś wciołem)
    5II-21III-8VI-9VIII-6XII-28III (samica)

FaUnA_BoX
    Guest

no widzisz a ja czekam na wylinke od L1 2 miechy heh...

krzdab2150
    Guest

nie linieje bo nie ma ochoty - jak będzie gotowa to wylinieje.
    Ja zawwsze byłem niski i rosłem wolniej niż rówieśnicy... I moja matka miała taki sam problem jak ty teraz.
    Ale na pocieszenie powiem, że urosłem.
    Więc np. następnym razem wylinieje szybciej - tzn. w któtzych odstępach czasu.
    Ja miałem odwrotny problem - dorosła blondi wyliniała raz za razem (3 miechy ledwo minęły) - nawet nie zbrązowiała jeszcze.

Kurcze zauważyłem jedną rzecz: im bardziej staracie się komuś wyperswadować, że jego problem jest błacy, tym większa kłótnia/sfary na forum.

Tak więc: nie martw się - nie ma powodu, a reszta nie kłócić się, czy problem istotny, czy nie...

rastafaq
    Guest

Jezeli czytales to chyba wiesz ze na szybkosc wylinek wplywa wysoka temperatura i obfite karmienie, wiec skoro spelniles te warunki to chyba nic wiecej zrobic nie mzoesz. Na jaka odpowiedz czekales ? Bo ja takich pytan najbardziej nie rozumiem, chyba nikt nie przyspieszy wylinki Twojego pajaka.

venom
    Guest

Dlatego zabija bo wie, ze bedzie przechodzic niedlugo linke i nieche miec nic w kolo co moglo byja uszkodzic. W naturze sama buduje sobie w dogodnum miejcu nore, czy wykorzystuje jakas dziuple u podatwy drzewa, lub inna kryjowke, zabezpiecza wodpowiedni sposob i ma luz. w terra gdzie ma okreslone pole manewru, a ty jej nonstop wrzucasz jakies barachlo (pokarm) -caly skomplikowny system endokrynowy, ktory steruje linka moze ulegac zaburzeniu, co moze posrednio lub bezposrednio wplywac na termin kolejnego linienia(zbyt duzy stres)!!!Jesli zabija i niezjada przestan ja karmic daj spokoj a napweno niedlugo wylinieje

Uprawnienia umieszczania postów