Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: Pająki a ich ceny

Baku
    Guest

Re: Pająki a ich ceny

daruj sobie takie pomysły ,,,

ps: jak chcesz to ci sprzedam 400 kędziorów po 50 groszy ?? i sprzedając po 1 zł będziesz miał 100% zysku na sztuce :] pasuje :]

Kloc
    Guest

Do irve

1. Pierwszy cytat ktory przytaczasz jest wyrwany z konytekstu i to tylko pare wyrazow jakbys umial czytac napewno nie pominalbys reszty ale wkleje ci tu caly kawalek,ale pamietaj ze myslenie ma przyszlosc (polecam czasem ) : "Sprzedawcy zamiast wspolpracowac ze sobą to przescigaja sie w obnizaniu cen co doprowadza do takich absurdow ze kedziory ida ponizej 1zł , vagans L1 kosztuje 5zł a jakiś inny koleś sprzedaje L2 po 6zł i co sie dzieje z tymi pierwszymi? - sprzedaz im spada , a co sie dzieje z tym drugim ? - zarabia mniej niz by mogl , więc tracą wszyscy."
    Ale masz tu racje ze traca sprzedawcy ale chodzilo mi o to ze wszyscy , a wiec i ci ktorzy maja taniej i ci co drozej .

2. Nie rozumiem czemu jesli ktos sam wyhoduje pajaki to ma je sprzedawac taniej niz ten co kupuje a pozniej sprzedaje . Co prawda nigdy nie bedzie na minus ale nie bedzie tez na wielki plus .

3. Ja rozumiem Roberta i nie zamierzam tu nic pisac bo go lubię i wiem ze on wie co robi, zreszta on trzyma sie pewnych zasad

Baku - kedziory mnie teraz nie interesują , mam swoje

Baku
    Guest

czyli jednak jest konflikt interesów :]

PRC
    Guest

Witam!

Jeden z dziwniejszych watkow jaki czytalem... ;-)
    Ceny spadaja na najpopularniejsze/powszechnie dostepne gatunki... a to chyba i dobrze... Dzieki temu coraz wiecej ludzi moze sobie "pozwolic" na bhobby jakim jest terrarystyka...
    Gatunki drozsze, bardziej wyszukane - swoje ceny zapewne utrzymaja... choc jak i ich ceny spadna to pewnei niewielu bedzie plakac ;-)

smithimen
    Guest

EEE tam... kędzioru poniżej zlotówki??? najnizej po 5, i nie badz stary przewrazliwiony tak, zadsze gatunki zawsze beda drozsze, a malo lebkow ma pajaki, bo sa nieodpowiedzialni, matka by takim gowniazom nie pozwolila

smithimen
    Guest

Hehehe jak stary cchesz to kupuj od 40 latkow, nie kazdy 15 latek jest taki nie odpowiedzialny, mam znajomego w tym wieku i bardzo sie poswieca dla pajhakow, jest bardzo odpowiedzialny pomimo tego ze rodzice mu nie ufaja, takze wiesz...

Uprawnienia umieszczania postów