Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: problem z boehmei

chonsu
    Guest

Re: problem z boehmei

czy ten pojemnik moze miec znaczenie i czy moze spowolnic wylinke?? pojemnik ten pa 5cm śr

LukaszImielowski
    Guest

no mysle ze moze byc, moje l4 i l5 siedza w duuzo wiekszych i jedza bez najmniejszych problemow.. mysle ze jadlyby az by umarly z przejedzenia :P pewnie szykuje sie do wylinki i juz

scur
    Guest

napewno nie spowolni, podwyzsz mu wilgotnosc i temperature, pojemnik jest dobry

Dawidptasznik
    Guest

MOjim zdaniem to jest on po 3-4 wylince!!! Wiesz sprobuj dac jej macznik zobaczysz czy przypatkiem nie gostuje w czym innym lub dac je malego swierszcz . A pajaki przybierajak kolor po 5-6 wylince !!!!
    POZDRO

chonsu
    Guest

ok wiec zostawie go w tym pojemniku a jutro skocze po mącznika albo świerzscza i wlasnie mam pytanie co do świerszcza jesli bedzie on dosć spory to czy moge go przekroic na pol albo na jeszcze mniejszy kawalek??

scur
    Guest

narazie spróbuj z macznikiem, jak nie zje to wylinka, a co do swierszcza, mozesz pociac, padline tez zjedza, tylko uwazaj zeby ci nie uciekl, bo bedzie ci cykal w nocy :]

ketnip
    Guest

na wszystkie twoje pytania są odpowiedzi w FAQ:

http://terrarium.com.pl/forum/faq/ptaszniki.php

morda
    Guest

Boehmei rośnie wolno.
    Pająk nie zawsze ślicznie je. Czasem te zwierzęta nie jedzą i to bardzo długo.

Uprawnienia umieszczania postów