Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pająk rozrabiaka

gordon2000
    Guest

Pająk rozrabiaka

NO nie znowu to samo a byo 5 miesięcy spakoju .Nudzi mu sie czy co smithi bo o niej mowa .Istny denis rozrabiaka jak nie wykopie roslinek to przeora całe terrarium kokosa najlepiej zamotował by na lampie a jak to zrobi to wlazi na scianki i chodzi do okoła. Moze sie nudzi niema co robic chyba jej zakupie kołowrotek albo cos w tym stylu.

Narka pozdro.

dudi_pl
    Guest

Re: Pająk rozrabiaka

Heh, ty nie wiesz jak ja bym chciał aby moja emilka tak rozrabiała A ta nic tylko siedzi i siedzi...

tosik
    Guest

spoko moze glodny jest a widze ze ty bajki ludzisz ;] poprostu takiego masz pajączka ja bym sie cieszyl bo niektóre siedza w miejsci i sie nie ruszają a tam masz na co popatrzeć

gordon2000
    Guest

no tak a tak sie meczyle zeby zrobic przytulne gniastki a bajki lubie

SHERON
    Guest

A mój smitek od 3 dni siedzi w jednym miejscy nie zmienia nawet pozycji. Ja sobie to tłymacze że żbliża sie do wylinki.A jak se chce popatrzec na diabelka to biore sobie spinifera

Chrupek
    Guest

No moja rosea to jest tak leniwa ze szok.
    Kilka dni siedzenia a potem sie kreci naj nakrecony,czasem tez cos pokopie ale nie zawiele.
    Pozdrawiam

Dawidptasznik
    Guest

co bym dal se by moj smihti tak rozrabial
    POZDRO

popekjr
    Guest

MOJA EMILKA TO CHYBA WIEKSZA WARIATKA, PRZKOPALA GARC TORFU I PRZYNISOLA GO POD DRZWICZKI SUWANE :d RZECZYWISCIE FAJNIE SIE NA TO PATRZY JAK PAJAK KOPIE :d I NOSI TEN PIACH

daf
    Guest

No i nie wiem co taki post wnosi na forum? Tylko zaśmieca...

Uprawnienia umieszczania postów