Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Lasiodora Parahybana L1 - ucieczka

Matt_ns
    Guest

Re: Lasiodora Parahybana L1 - ucieczka

Nic sie nie stalo Rownierz serdecznie pozdrawiam

Matt_ns
    Guest

Do: SDY
    No chodzilem juz taki zkrzywiony z mysla ze juz go nie znajde, juz bym wolal zebym go zdeptal i zeby zginol odrazu niz zeby sie meczyl sam przez pare miesiecy i zdechl z glodu albo zeby go zjadl inny pajak. Patrzylem do kazdego kąta, odsuwalem lozko a tak mysle ze se zobacze pod poduszke i kordle bo moze tam jest. Popatrzylem i nic. Przychodze za pol godziny, znowu zaczynam szukac, platam sie, jeszcze raz zobaczylem pod poduszke - nic, podnosze kordle a tu lazi sobie takie cos zoltego Az mi serce zaczelo bic i nabralem checi do zycia :P Pozdrawiam

SDY
    Guest

Heheh. Nic tylko cieszyc sie twoim szczesciem bo jest dosc spore, nie powiem. Masz nauczke na przyszlosc i nie sadze zebys popelnil raz jeszcze taki blad. Mozesz rowniez sie poszczycic tym ze masz juz nieco doswiadczenia (aczkolwiek ja staram sie takowych unikac:P).
    Z twojego opisu wyobrazilem sobie to tak ze po prostu sie obudziles i wstajac, sciagajac z siebie kordle go zauwazyles... To bylby wyczyn, zaspanym takie malenstwo dojzec...:P

Powodzenia w dalszej hodowli i oby jak najmniej takich sytuacji

cyclosternum
    Guest

mozesz juz zakonczyc poszukiwania ja w ten sposób straciłem z 4 cyclosternum f.

pac
    Guest

nie zebym sie czepial panowie ale, gwoli scislosci, pisze sie "kołdra" a nie "kordła".. hehe

Matt_ns
    Guest

Do Cyclosternum:
    Ale ja juz go znalazlem wiec poszukiwania zakonczylem powodzeniem
    Do Pac:
    Jestem dyslektykiem :P Nie umie pisac po polsku :P

sigsauer
    Guest

Z całym szcunkiem, ale ........ nie chce mi się w to wierzyć. Że zwiała to i owszem, ale nie na odnalezienie takiego mikrusa..... i to jeszcze pod kołdrą!!!
    To tylko moje zdanie...

Awikularia
    Guest

Coz, a mi sie chce w to wierzyc . Nie raz zwial mi maluch i nie raz go odnajdywalam. Co prawda tylko raz obudzilam sie z ptasznikiem w lozku, ale to szczegol. O wiele trudniej znalezc malca w zakamarkach np. naroznika .

Matt_ns
    Guest

Do sigsauer:
    Jak bys go szukal tyle co ja to bys go znalazl

sigsauer
    Guest

Nie twierdzę, że tak nie było i nie jest to możliwe, ale ......... "nie kupuję" tej histori. z całym szacunkiem, tak jak napisałem, wyżej

Uprawnienia umieszczania postów