-
-
-
Re: Regalis?Spinifer??
Weż tego który ci osobiście się bardziej podoba. Murinusa mozesz miec za o wiele mniejsza cene i oszczedzic rowniez na wielkosci terra, ale ja osobiscie uwazam ze poecilotherie sa jednymi z ladniejszych pajakow i sa swietne do obserwacji, wiec polecam regalisa.
Nie patrz na to ktory gatunek jest agresywniejszy, bo to jest zalezne od cech indywidualnych kazdego pajaka.
-
Polecam regalis, czesciej bedziesz go widział bo sie nie zamelinuje w gnieździe w przeciwieństwie do spinifera, mam obydwa te pajaki i żaden nie sprawia mi problemów.
I tak jak mowi ProfesYonalista nie ma zadnego określonego stażu który musisz mieć żeby kupić agresywniejszego pajunka, ja na to nigdy nie patrzylem, po miesiacu czy dwóch hodowli kupilem sobie Ceratogyrusa później Stromatopelme i od tej pory nie patrzylem na to czy agresywny czy nie, jak bedziesz rozważny to z każdym dasz sobie radę.A czy taki jesteś czy nie ,najlepiej odpowiedz sobie sam.
-
Amen.
Jezeli nie jestes idiota, to nie jest wazne, jaki gatunek bedziesz hodowal. Ja rowniez polecam Poecilotherie. Od kad zbudowalem mojej nowe terrarium, od tad praktycznie non stop ja widze.
A z ta agresja to troche przesada. No moze moj murinus sie troche rzuca przy sprzataniu, ale nigdy nie mialem z nim problemow. Haplopelma tez jest grzeczna.
Wszystko zalezy od Twojego podejscia i jezeli zdecydowales sie na takie pajaki, to pewnie juz rozwazyles za i przeciw Bierz regalis, ladniejsza (IMO).
-
-
Wnisek z tych wszystkich postów jest jeden:
IDZ I KUP REGALISA, IDZ I KUP REGALISA !
A jeśli nie regalisa to proponuje o wiele ładniejszą według mnie Ornate
Uprawnienia umieszczania postów