Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Moje terra i problemy

Louis Cypherr
    Guest

Re: Moje terra i problemy

A widzisz? Czyli sam przyznajesz, że jeśli chcesz to potrafisz. Wniosek z tego taki, że masz papierki. I na nich się kończy ta Twoja... "choroba". :/

Jeśli ktoś nie potrafi sobie ustawić strony kodowej w przeglądarce to jego sprawa - niech on się dostosuje do polskiego języka, a nie Ty do jego nieudolności.

Łysy - pomyliłeś chyba dysortografię z dysgrafią. To drugie polega na nieprzykładaniu się do rysowania szlaczków w zerówce (chyba bym się nawet zaliczał do tej grupy ale po co robić z siebie sztucznie kalekę), a to pierwsze na nieuczeniu się na dyktanda.

Oki, starczy już bo zaczynam zbaczać z głównego tematu.

Saurus
    Guest

Ze co? :P Ja mam dysgrafie, czyli pisze niewyraznie (chociaz i tak widzialem gorsze charaktery pisma ) i nie wiem, jaki to ma zwiazek z dyktandem? Bledow ortograficznych nie robie- genialnym sposobem na to jest czytanie duzej ilosci ksiazek, po prostu sie to zapamietuje
    I dzieki papierom na dysgrafie rozprawke na egzaminie gimnazjalnym moge na kompie pisac i wtedy wiem, ze sprawdzajacy to odczyta i nie odejmie mi z tego powodu punktow, bez papierow bylby problem z tym i bym punkty stracil, w sumie nie z mojej winy :P

Ale sie offtopic zrobil :]

Louis Cypherr
    Guest

Gdybyś dokładniej przeczytał moją wypowiedź to byś wiedział, że dysgrafia ma niewiele wspólnego z dyktandem.

Saurus
    Guest

Rzeczywiscie, sorry A to ze nie ma, to wiem

Uprawnienia umieszczania postów