-
Re: Ptasznikowa pisanka :P
hehe fajna pisanaka i jaki pomysł
dzięki wielkie za życzenia, z racji że ja nigdy nie umiem składać zyczen to zycze wszystkiego tego co juz wymieiliscie :P
-
dzięki za życzenia i podłączam sie do was
Niech króliczek przyniesie wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć... to był orginał
to był orginał a teraz przerobka
Niech Pajączek przyniesie wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie(10 kilo zielska, i jakies ptaszniki :P). To "coś"(10 kilo zielska i ptasznika) musi bys widoczne, i dotykane( w przypadku murinusa, i jakis innych jadów niekoniecznie) a pachnieć to marycha musi, niech będzie czymś czego bez da sie rzyć (coprawda cięrzko ale da ) i ktura wersja sie wam bardziej podoba ??
-
Smacznego jajka dla ludzików a świerszczy i mączniaków dla pupilków.
-
i nawzajem
-
dzięki werni i ja też dołączam sie do życzeń: smacznego jajka, mokrego dyngusa, kolorowych pisanek i wogóle radosnych Świąt Wielkanocnych
-
Dzięki za zyczenia!!!
Ja tez wszystkim terrarystom życze spełnienia wszelkich marzeń(szczególnie tych hodowlanych ) i w ogóle wszystkiego najlepszego
-
Świetny pomysł i życzenia.
Ja też wszystkim życze miłych i spokojnych świąt oraz wielu jajek, a z nich malutkich pajączków :-)
-
Dzieki a Wam zycze Wesolego Jajka dla odmiany
-
Dzieki wielkie kolego Werni.Ja takze zycze wszystkim Wesolych Swiat i mokrego Dyngusa.
P.s Mam nadzieje ,ze 16 spotkamy sie w o wiele wiekszym gronie =)
-
Super, ubaw z rana po pachy
Wszystkiego naj!!!! Słońca, radości, "najrzadszych i najdroższych" pająków for all!
Uprawnienia umieszczania postów