-
Wiec zobaczcie i moje :)
i jeszcze to.
To oczywiscie nie wszystko bo są i wieksze terra na toke i kupa pudełek i boksów wszedzie gdzie tylko mozna je upchac
-
Re: Wiec zobaczcie i moje :)
Robercie mi sie kojarza twoje fotki z regalami na ktorych sa akwaria z rybkami w sklepie ale wszystko ma swoje miejesce i nei jest najgorzej. tez bede planowal zrobic takie regalki kiedys ale to bede musial ostro przemyslec co i jak bedzie.
-
no Robercie super zestawik ale zauwazylem ze masz chyba akwaria i jakos pokrywy na gorze zrobione jak to jest dokladnie wykonane ?? moglbys zrobic foto od gory lub opisac ??
-
Nie za bardzo rozumiem z tymi akwariami.
W akwariach mam swierszcze-i pokryw tam nie ma bo tylko styropianem przykrywam czesciowo.A pajączki mam w typowych terrariach otwieranych od góry-z czescią wentylacyjną z siatki metalowej i podnoszoną szklaną pokrywą
-
Re: Do Awikularii :]
Awikularia jestem pod wrażeniem!! taka kolekcjia...!!! Podziwiam Cie Też bym tak chciał w domu mieć... niestety - brak warunków, ale moze kiedyś.. Serdecznie pozdrawiam .
-
no wlasnie chodzi mi o ta karmowke masz jakies dziurki w tym styropianie porobione ??
-
Markoś - robert napisał ze przykrywa akwaria częsciowo, wiec dziurki nie są potrzebne chyba :P
-
-
ale mi sie post udał:P hehe:] jeden z najdluzszych watkow(chyba )...trafilem na pozadany temacik:P dziekuje za odpowiedzi Robertowi,Awikularii i Specterowki ktory tez pokazal niemala kolekcje:] pozdro wam wszystkim
-
Re: Do Awikularii :]
a ja mam jeszcze pytanie do Awikularii i Roberta p. - jak macie rozwiazane ogrzewanie waszych hodowli ?
Uprawnienia umieszczania postów