Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 72

Wątek: Do Awikularii :]

BooYaKa
    Guest

Re: Do Awikularii :]

Boguś ma świetne terraria,co raz u niego jestem to zawsze sie na nie gapie
    Po prostu wkłada w to całe serce i chce żeby pająk prezentowały sie pieknie w eleganckich terrariach.Teraz zrobil tez terraia dla skorpionów co tez wyglada extra

ziu
    Guest

mnie najbardziej urzekly terraria u znajomego quentina, Ma takze caly (maly) pokoj urzadzony w terrariach mysle ze cos kolo 50 jest, takze slicznie urzadzone wg mnie jego terraria to male biotopy ich mieszkancow. quentin przed zrobieniem terra przeglada fotki miejsc skad pochodza zwierzaki i bierze sie do roboty. Pochwale go ze wlasnie robi terra dla Martyny Wojciechowskiej pisze o tym gdyz bardzo mnie ciekawi dla jakiego to zwierza bedzie a nie mialem sie okazji zapytac jak myslicie?

Tu widac ze quentin bierze sie za robote powaznie:

Zamieszcze fotke mojego regaliku z 2 terrariami ale naobkladane obficie kwiatami ;]

Theraphos
    Guest

Ziu widziałem to twoje terra i bardzo mi sie podoba:] Sadze że dla jakiegos big pythona lub Legwana:] A maszmoze fotki quentina?

tosik
    Guest

Robert.p Oczywiście ze atrax 2 pozwolil mi pokazać te zdjecia nie wziolbym bez pytania

rastafaq
    Guest

Hehe, tak sie składa że niedawno robiłem mu te fotki regałów, ale sie rozpowszechnia
    A co do wyglądu, to absolutnie i bezdyskusyjnie wole jak jest mniej pająków i ładnie sie prezentują niż mieć 200 i widzieć je raz na tydzień, w takim pokoiku Bogo ma miejsca na 150 terra bo liczylem, myśle ,że wystarczy, bo i tak kupa roboty przy tym.

A póki co ide jego śladem...jeszcze ze 3 latka, ehh...

rastafaq
    Guest

http://rastafaq.freestarthost.com/bp...p?folder=terra
    Jestem dopiero na takim etapie, bądź co bądź troche trzeba w to włożyć, ale da sie zrobic..

MIDO
    Guest

super masz troche tzch ptasznikow

Theraphos
    Guest

Rastafaq fajne:] a masz moze fotki przykrycia w tych terrariach?

robert.p.
    Guest

Wiec zobaczcie i moje :)

To pare fotek z mojej hodowli.Zachwycająco moze to i nie wygląda ,ale no cóz-takie warunki i mozliwosci

robert.p.
    Guest

Wiec zobaczcie i moje :)

i jeszcze jedno..

Uprawnienia umieszczania postów