-
Re: Do Awikularii i Roberta P.
chicalbym zobaczyc rowniez poprosze fote
Pozdrawiam Neki
-
ja rowniez! ... to juz pewnego rodzaju petycja
-
Być gwiazdą, gwiazdą.. ) :PP
-
Re: Do Awikularii :]
"...ludzi fantazja..." hehe
P.S.Szukajcie w archiwum...fotki Roberta P. byly calkiem niedawno, a Awi dawala fotki juz jakis czas temu....moze nie pelnej hodowli, ale robilo wrazenie, hehe
-
Mieszcza sie to sie mieszcza, co tu do ogladania ? U mnie tez tego niemalo stoi i zajmuje kazda wolna powierzchnie w jednym pokoju + weze zajmuja sobie drugi :]
-
o to juz sie nie martwcie awi ma jeszcze troche miejsca na nowe terra
-
Hehe, coz, od wielu lat nie mieszkam z rodzicami, a ze moj maz tez jest terrarystycznym wariatem, to w kwestii zwierzatek sie zgadzamy. Mamy 2-pokojowe, male mieszkanko, w ktorym duzy pokoj jest w polowie przeznaczony dla zwierzat.
Zdjecia sa sprzed pol roku - nie mam aktualnych, ale mam troche wiecej tłoku na polkach w tej chwili. Kto mnie odwiedza, ten wie . Oczywiscie to nie wszystko, jest jeszcze jeden regal z terrariami, ale nie mam zdjecia.
Nie mam hodowli karmowej. Wiele osob mysli, ze jak mam duzo zwierzat to = mam hodowle karmowki. Ale to wielki blad takie myslenie. Nie mam zamiaru hodowac zarcia dla pajakow, wole im poswiecic wiecej czasu. A na zarcie pajaki sobie same zarobia.
-
A to juz fotka humorystyczna (tez sprzed pol roku) pt. "Pani na Włościach". Moj maz przylecial z aparatem w czasie karmienia i uparl sie, ze bede modelką - coz, w domowych łachach nie bardzo mi wyszlo. Ale na tle pajakow .
-
:0 ile czasu potrzebujesz żeby je wszystkie nakarmić? Masz jakiś system? Ja bym sie pogubił ...
-
Nie mam zadnego systemu - rozkladam sobie karmienie na dwa dni i lece z koksem. Polka po polce. Swoje pajaki karmie raz na tydzien. Maluchy 2 razy w tygodniu, a zaplodnione samice (badz przed kopulacja) nawet codziennie.
Uprawnienia umieszczania postów