Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: FAJNY POMYSŁ (ja tak myśle)

chrzanu
    Guest

Re: FAJNY POMYSŁ (ja tak myśle)

to żeś odkrył, takie pojemniki cześto uzywane są do transportu na giełdzie w świętochłowicach 12 grudnia 2004 dużo osób takie miało.
    ale jezeli nei masz w środku źródła ciepła to lipa. bo styropian ciepło tylko utrzymuje.

lisek
    Guest

A jak ogladasz pajaki?????

morda
    Guest

Ja w pokoju czasem mam i 16*C i jak do tej pory nie padł mi ani jeden pająk z wyziębienia. Po prostu wolniej rosną.
    Żeby nie było to w dzień walą w nie dwie żarówy 40W. W ziemie w nocy są takie spadki. Rekordowo w tym roku zanotowałem 14*C

kcpzpr
    Guest

Heh, właśnie, pajaki znacznie więcej potrafia wytrzymać niz sie wydaję, choć sprawdzać jak wiele nie radze dla dobra zwierzaków, fajne tera jak na inkubatori tak przeciez warunki naturalne sa nieporównanie bardziej zmienne niz te ksiażkowe, więc...

kak
    Guest

Też stosowałem takie rozwiązanie dla młodych (wnętrze szafki oklejone styropianem), na początku trochę śmierdziało, ale potem było OK. W sumie u mnie i tak było bez różnicy, bo był termostat.

FURUS
    Guest

przepraszam za offtopic ale PrzemekB twoj podpis jest bynajmniej bez sensu :P

SHERON
    Guest

Żarówka jest 5V a tem sie uczymyje około 29 stopni

SHERON
    Guest

To za przeproszeniem masz prze wylęganie smoków. Ja mam w dzen około 19 bo nie lubie ciepła.

SHERON
    Guest

Zobacz sobie na 2 zdięcie przednia ściana jest z szybką. A jak potrzebuje nakarmić to ta przednia ściana jest zdejmowana.

Uprawnienia umieszczania postów