-
FAJNY POMYSŁ (ja tak myśle)
Dziś sobie sam zrobiłem terrarium ze steropianu. Chciałem pokazac je wszystkim gdyż uwazam że to dobry pomysł czyma ciepło i ja osobiście tego używam jako inkubator dla mlodych pająków. Napewno kazdy z nas ma w pokoju temperature niższą niż 24 stopnie więc moim zdaniem coś takiego moglo by sie przydać.
-
Re: FAJNY POMYSŁ (ja tak myśle)
A ty drugie zdięcie z zewnatrz.Własnie jak by ktoś coś takiego robił nie zapomnijcie o siatce wentylacyjnej.
-
niech ci sie tylko ten steropian spali od żarówki to bedziesz miał.... ciekawie
-
styropian wytwarza trujace gazy pod wplywem wysokiej temp, nie wiem czy to taki fajny pomysl
-
a jakiej mocy jest zarowka?? i jaka temperature tam masz SHERON ??? ... a co do tych gazów trujacych to chyba nie ma wewnatrz takiej wysokiej temp coo ?? bez przesady ...
-
nad zarowka jest
-
ja uważam, że gry jest żarówka to steropian jest zbędny a gdy niema źródła ciepła to steropian nie zaszkodzi....
-
Styropian utrzymuje ciepło, a nie je wytwarza, więc nie wiem, co komu po samym styropianie, gdyby nie miał źródła ciepła. :|
Właśnie bez żarówki byłby niepotrzebny, bo i tak by nie było cieplej.
-
utrzymywałby ciepło w nocy.... wiadomo ze w dzien jest cieplej niz w nocy.... i wolniej ochladzaloby sie pomieszczenie z pajakami
-
Uprawnienia umieszczania postów