Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: padly podczas podrozy

sigsauer
    Guest

Re: padly podczas podrozy

Jestem tego samego zdania co mysza i ironkapela......... Pająka zabił mróz panujący jeszcze w trakcie naszych nocy, a wiekszość paczek jest transpotrowanych nocą. Żaden brak otorów w pudełku......
    Jedyny raz zamiawiałem pająka w zimę !!!!!!!! Nigdy więcej bo szkoda zwiarzaka, ale mój akurat przezył..... ledwo ale zawsze przeżył..

ironkapela
    Guest

Ja jezeli wysylam paczke np z 10 pudelkami to upycham je miedzy siano (pudelka oczywiccie. Zawsze troche cieplej podczas podrozy...

pac
    Guest

Re: =(((((

bo wina lezy po Twojej stronie.. jak chcesz byc pewien ze pajak przezyje to w zimie sie nie zamawia.. jestem pewien ze pajak padl z zimna a nie z powodu braku jakichs bzdurnych dziurek..

Maniak
    Guest

dziwne że jak wysyłałem 2 pająki kurierem: kędziora i smithiego jakoś żaden nie padł a otwory były. pająki szły 2 dni.

Hwarang
    Guest

ROTFL Masz racje te dziurki uratowaly mu zycie :>

Maniak
    Guest

może nie uratowały im życia ale na wszystkich tutorialach pokazane jest żeby je robić. Wątpię żeby na tarantulastore czy arachnoboards dawali takie rzeczy dla jaj. Pomijając już dobro pająka, robiąc dziurki unikam takich sytuacji że ktoś zarzuca mi niewłaściwe przygorowanie do transportu.

wluczykij888
    Guest

On mial L5 a nie L2 wiec raczej otwoty byly mu potrzebne ....:/

Uprawnienia umieszczania postów