Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Terra na zamówienie

nautilus
    Guest

Terra na zamówienie

Witam
    Prosilbym o kontakt z kims, kto robi terraria na zamowienie. Nie chodzi mi tu jedynie o szklana konstrukcje ale o cale umeblowanie. Jestem zaiteresowany kupnem terra dla cambridgei.
    Najchetniej Warszawa, jesli nikt sie nie znajdzie to rozpatrze propozycje z innych miast.

PS
    Temat pewniej bardziej nadawalby sie do Kupie, ale tam malo kto zaglada. Poza tym zostanie tutaj dla potomnych, ktorzy umieja korzystac z opcji 'szukaj' :]

BooYaKa
    Guest

Re: Terra na zamówienie

Polecam Atraxa2,Bogdan robi świetne terraria z pełnym wystrojem za 65 zł i jest z Wrocławia.Terraria naprawdę śliczne.

nautilus
    Guest

Nie moge znalezc uzytkownika "Atrax2" ani "Bogdan" wiec prosilbym o sprecyzowanie :] Cena wydaje sie wyjatkowo niska, wiec moglbym oplacic przesylke.
    Prosze jeszcze o jakies propozycje z W-wy. Od razu mowie, ze z Quentinem nie moge nawiazac kontaktu :]

cyclosternum
    Guest

ziu
    Guest

to masz pecha ze nie mozesz z nim nawiazac kontaktu ;] ale z tego co wiem quentin juz nie robi dla nieznajomych specjalnych zamowien, dzieki takiemu jednemu malolatowi, moglbys wybrac jakies z zaprojektowanych przez niego.

Pozdrawiam.

nautilus
    Guest

Nie zalezy mi na tym, zeby wskazac palcem co ma robic, gdybym wiedzial to zrobilbym to sam Nie chodzi mi o specjalnie zamowienie, liczylbym na inwencje Quentina.
    Oczywiscie dam mu jakas zaliczke, nie jestem pierwszym lepszym malolatem :]
    Bede jeszcze probowal dzwonic do niego, jak sie nie uda, to zamowie u Atraxa

ziu
    Guest

dzwon bo warto tel. z mojej strony ma czesto wylaczony, ale dzwon moze sie dodzwonisz, wiem ze to queniu by je robil i sam projektowal, ale podobno i tak nie robi, ale zawsze warto zadzwonic.

Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów