Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Płeć, pomocy!

OmeN
    Guest

Płeć, pomocy!

Ludzie pomocy bo chyba jestem "upośledzony" ,już sobie tak namieszałem w tym rozpoznawaniu płci że sam nie wiem czego mam szukać. Bardzo prosze o zamieszczenie lub wysłanie mi zdjęć na maila omenlord@o2.pl z wyraźnie zaznaczonym na zdjęciu czego mam szukać u samicy, a gdzie nie ma nic być u samca!
    Z góry dziękuję za pomoc! (wiem że niektórych moge zdenerwować tym tematem i bardzo za to przepraszam, ale musze się dowiedzieć ;P)

ponczos
    Guest

Re: Płeć, pomocy!

<a href=http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=16&i=62237&t=62237>KLIK!</a>

sigsauer
    Guest

A nie lepiej będzie jak Ty zamieścić konkretne fotki............
    Poszukaj na stronach www
    Jest tego "opór"....

sigsauer
    Guest

TUTAJ

Dwa pierwsze zdjęcia. Dokładnie widać otworek między pierwszą parą płucotchwek. Na pierwszym jest samica..........

Mariusz
    Guest

fajne, ale nie po polsku - i przydalo by się, żeby ktoś wyrażnie zaznaczył swoją interpretacje poprzez wyroznienie waznych elementow zdjecia

sigsauer
    Guest

Tutaj jest samica !!!

sigsauer
    Guest

A tu jest samiec !!!!!!

Widzisz juz różnice anatomiczne w wylince !!!! U samiczki jest "dziurka" ) ...... jak masz dzieczyne będziesz wiedział o co chodzi i napewno u samiczki ją zauważysz !!!
    Chyba "modowie" nie mają nic przeciwko mojej prezentacji, ale chłop chłopu w ten sposób najlepiej wytłumaczy ............

OmeN
    Guest

sigsauer ThX o to mi wlaśnie chodziło gdzie jest ta dziurka ;P Teraz już wiem i chyba nie będę się już głowił :]

sigsauer
    Guest

cała przyjemność po mojej stronie....... Miło, że mogłem pomóc.
    Wesołych Świąt !!!!

Uprawnienia umieszczania postów