-
-
Re: Wyjątek stwierdza regułę.
-
A np. mój Murinus jest łagodny jak baranek... Może go nie biore na ręce (jeszcze żadnego swojego pająka nie brałem na ręce), ale jeszcze nigy nie chciał mnie zaatakować, a jak mu rozwalałem gniazdo by mu przemeblować terra to poszedł w kąt i się odwrócił do mnie tyłkiem... :P
-
BooYaKa a jestes pewny, ze to Imperator? Zachowaniem bardzo przypomina Pandinusa Colei. Sa wlasciwie nie do odroznienia "na oko". Jedyne roznice jakie zauwazylem, to minimalnie inne zabarwienie okolic kolca jadowego, u Colei ciemniejszy i ciut smuklejszy odcinek wlasnie zakonczony kolcem jadowym
-
To tu mi dałeś do myślenia Specter.Hmm poczekam na aparat i cykne fotki,dam na arachnoboards i może tam będą wiedzieć.Pzdr
-
to tak zwane cechy osobnicze pajęczaków .. ja mialem kiedyś samca geniculaty ( nie dorosłego mial kolo 7 cm cialka) który wogóle nie był agrsywny nigdy nawet włosków nie wyczesywał ;]
-
http://images.google.pl/images?q=pan...r=&sa=N&tab=wi tu są fotki colei, nie mam pojęcia jak można pomylić to z imperatorem,
wszystkie tanie imperatory są z odłowu..
-
To juz sam nie wiem... Moj colei byl ludzaco podobny do imperatora, poza wlasnie minimalnymi roznicami na ostatnim segmencie ogona.
-
to ktoś Cię zrobił w "trąbe"
-
Heheheh. Andrzej, gdybym mial wlasciciela ktoergo stonka nazywa sie "idiotmax" tez bym taki byl:P:P
Uprawnienia umieszczania postów