Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Wyjątek stwierdza regułę.

BooYaKa
    Guest

Wyjątek stwierdza regułę.

Tak jak w temacie - kupiłem piękniutkiego młodego imperatorka,około L5,a raczej na pewno L5 Jest super,zdrowy,żarłoczny ale zupełnie zdziwił mnie fakt że jest cholernie agresywny.Po lekkim dmuchnieciu czy otwarciu pojemnika imperator nawala ogonem we wszystkie strony i szczypie wszystko co ma pod reką.Wszystkie imperatory które brałem na ręce czy widziałem były łagodne jak baranek.Mojego nawet nie próbuje brać na ręce Mam ewenementa Tylko ciekawe co oni z nim robili że taki agresor:>??
    Nie przjmuje się tym ale pisze posta w celu zasugerowania,może podkreślenia że nie wszystkie imperatorki są spokojne Mi mój tam się podoba Pozdrawiam.

marianex
    Guest

Re: Wyjątek stwierdza regułę.

trefna sztuka:P

TylerPL
    Guest

A np. mój Murinus jest łagodny jak baranek... Może go nie biore na ręce (jeszcze żadnego swojego pająka nie brałem na ręce), ale jeszcze nigy nie chciał mnie zaatakować, a jak mu rozwalałem gniazdo by mu przemeblować terra to poszedł w kąt i się odwrócił do mnie tyłkiem... :P

SPeCTeR
    Guest

BooYaKa a jestes pewny, ze to Imperator? Zachowaniem bardzo przypomina Pandinusa Colei. Sa wlasciwie nie do odroznienia "na oko". Jedyne roznice jakie zauwazylem, to minimalnie inne zabarwienie okolic kolca jadowego, u Colei ciemniejszy i ciut smuklejszy odcinek wlasnie zakonczony kolcem jadowym

BooYaKa
    Guest

To tu mi dałeś do myślenia Specter.Hmm poczekam na aparat i cykne fotki,dam na arachnoboards i może tam będą wiedzieć.Pzdr

Grażynka
    Guest

to tak zwane cechy osobnicze pajęczaków .. ja mialem kiedyś samca geniculaty ( nie dorosłego mial kolo 7 cm cialka) który wogóle nie był agrsywny nigdy nawet włosków nie wyczesywał ;]

Mysza1983
    Guest

http://images.google.pl/images?q=pan...r=&sa=N&tab=wi tu są fotki colei, nie mam pojęcia jak można pomylić to z imperatorem,
    wszystkie tanie imperatory są z odłowu..

SPeCTeR
    Guest

To juz sam nie wiem... Moj colei byl ludzaco podobny do imperatora, poza wlasnie minimalnymi roznicami na ostatnim segmencie ogona.

Mysza1983
    Guest

to ktoś Cię zrobił w "trąbe"

SDY
    Guest

Heheheh. Andrzej, gdybym mial wlasciciela ktoergo stonka nazywa sie "idiotmax" tez bym taki byl:P:P

Uprawnienia umieszczania postów