Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Co to za samczyk?

Mieszany widok

robert.p.
    Guest

Co to za samczyk?

Jak w temacie-jakiego gatunku to samiec?Nagrodą jest oczywiscie dyplom uznania i tradycyjny uscisk "na misia" (jak z 1 Sekretarzem Partii) na następnej giełdzie Terrarystycznej he he :P :P :P
    NO i zdjecie do pamiątkowego albumu "zasłuzonych bojowników TCP"

tosik
    Guest

Re: Co to za samczyk?

E.murinussssssssssssss

Awikularia
    Guest

Robert, jak mozesz tak sie wywyzszac??? Kim jestes, aby dawac usciski??? Jak mozesz byc tak zadufany w sobie??? Przy moim poscie ukazaly sie takie bzdury, to przy twoim tez moga :P:P:P

Robert, twoj samczyk?
    Hmm, to moze moja samiczka moglaby sie z nim blizej zapoznac?

tosik
    Guest

Wcale nie dla mnie to zaszczyt dostać od was autograf a co dopiero uścisnąc waszą dloń jestem waszym fanem ;] wiem o was wszystko......... hehehe niewiem jak inni (ostro sie dzeije na forum ) a tak na marginesie to E.murinus

robert.p.
    Guest

Uwielbiam sie wywyzszac!!!
    Mussollini to mój idol !!!! Jestem całkowicie zepsuty i zadufany w f sopie!!!
    I własnie specjalnie tak napisałem zebys nie czuła sie osamotniona jako gwiazda!!!
    Az mnie rozsmieszyło ze niektórzy nie załapali ironii Twojej wypowiedzi heh
    Ps-mój samczyk zaprzyjazni sie z Twoją samiczką po tym jak zapozna moje 2
    Oczywiscie jesli nie spotka go przy tym jakis "fatal error"

robert.p.
    Guest

masz odemnie wirtualny uscisk MÓJ FANIE!!!!( A moze Mój fanu?) heh
    Autograf niestety kosztuje
    Mój menager wyjasni Ci wszystko w oficjalnym pismie
    Niech GOD bless you,my son !!!!

Tomek_Nie
    Guest

cieszy mnie to ze wyjasnilo sie ze nieuwazacie sie za jakies ,,gwiazdki'' ,ja juz myslalem ze syf sie zaczyna robic ,zaczyna sie robic ,,forum gwiazdek'' , jest dobrze hehe .pozdrawiam. aha Robert nie boj sie niebede cie posadzal o ,,wywyzszanie ''sie ,hehe . pozdrawiam .

wiecie niedopisywalbym sie do tak sformulowanych postow (dla mnie drobnostek zabardzo sie tym nieprzejmuje ,ale jednak troche) jak u Awikulari ale czytam mnostwo czasu to forum no i mnie ruszylo tak jak i wiele innych spraw ktore widze na tym forum .

pozdrawiam jeszcze raz.

robert.p.
    Guest

Wiesz,to jest forum dyskusyjne a nie "aleja gwiazd".Szczerze mówiąc to mysle ze ani Awi ani ja nie myslimy robic z siebie kogos niezwykłego.Po prostu mysle ze mamy jakąs wiedze i to ze chcemy sie nią podzielic to raczej rzecz pozytywna a nie negatywna.Zauwaz ze wiele osób korzysta z tej strony,wielu hodowców uzywa działu -sprzedam.Ale nie jest tak wiele osób które chcą dac cos od siebie poza postem ze mają cos na sprzedaz.
    Wiec po prostu tez chciałbym zeby ktos moją (i nie tylko) praktyczną wiedze szanował.
    A to ze troche czasem smieszą mnie rady udzielane przez włascicieli(i to niezbyt doswiadczonych) kilku czy jednego ptasznika to cie chyba nie zdziwi.
    To nie chodzi o "gwiazdorstwo" tylko o konkretny zasób wiedzy i informacji
    I lepiej jak cos sie na tym forum dzieje a nie ze 1 post na 2 dni jak na mieczakach

Tomek_Nie
    Guest

Robert - czy ja mowilem cos ze mi sie niepodoba to co robisz na forum ! jak najbardizej pouczajace sa twoje posty i sam z nich korzystam ! pozdrawiam

robert.p.
    Guest

Heh,przeciez nic nie mówie ale troche mnie rozbawiło ze nie załapałes ze Awi zartowała
    Ale spoko-nikt cie za to nie zbanuje Heh zresztą nikt tu nie ma za bardzo takiej "władzy"
    Po prostu warto szanowac te niewielką grupe doswiadczonych hodowców którym sie chce napisac cos wiecej niz post w dziale "sprzedam"
    Zycze powodzenia w hodowli!

Uprawnienia umieszczania postów