-
Re: JAK NIE BRUTALNIE ZABIĆ MYSZ/SZCZURA NA POKARM
!!!! WAŻNE !!!!
Osoby wrażliwe nie powinny oglądać tej scenki z załącznika !!!!
Z góry przepraszam za umieszczenie tego tutaj, ale musiałem pokazać jak ludzie mogą być ..... wnioski wyciągnijcie sami....
Ja jestem w szoku.....
-
Widzę, że załącznik nie doszedł - jeszcze raz.....
-
Adrian Furman -AdN-
Guest
najlepiej to wez gwozdzia i mlotek. poitem bierzesz mysz i przybijasz ja do sciany...full wypas.. heh co to ma byc? po co ja zabijac? gad czy cos innego sie ja zajmie i juz... jak w naturze!
-
viking, po jakich stronach ty chodzisz
z mojego punktu czytania jezeli ktos pisze o humanitarnym sposobie zabijania, to chyba nie z mysla o przyjemnej (!?) smierci gryzonia, lecz o samym sobie, zeby sam wlasciciel weza (po jaka cholere bylo kupowac weza!?) nie cierpial, biorac mysz za raczki i ogonek, rozrywajac go. moze i uderzenie o kant stolu jest smiercia humanitarna, ale...
dla mnie np. uderzenie glowka o stol, ktory nawet ku mojemu zdziwieniu R.M poleca, jest rownie sadystyczna metoda jak utopienie, przypalanie pradem, przbebijanie serca, czy nozem rozcinanie mozgu.
a feee.
a skoro ida swieta i mowa o zabijaniu, to moze jeszcze rozwinac watek humanitarnego (dla ryby oczywiscie) zabijania Karpia?
-
Eh -można jeszcze poprosić szczura żeby zdechl...
-
hmm....Wasze(nie wszystkich) wypowiedzi sa dziwne...jak mozna mysz uderzyc o kant stolu?moze sami sobie skoczcie ze stolu na glowke na kant ciekawe czy bedzie radosnie....
najlepiej chyba kupic weza wodnego, i nastawic go na jedzenie kupionych w sklpie filetow z ryby, wtedy jestesmy bez czyjejs smierci na sumieniu
-
Słuchajcie-właśnie w telezakupach mango jest świetne urzadzenie do zabijania myszek-wkłada się ją do srodka,wciska guziczek i ... po kłopocie! Nazywa się sokowirówka : ) . A teraz poważnie-środkami farmakologicznymi? Przeciez wąż później zje tą myszkę i też się przekręci! Najlepiej skręcić kark-rdzeń zostaje przerwany i myszka nic nie cierpi!
-
No bez przesady,jak nie chcecie zabijać muszy lub szczurów to kupujcie mrożone i nie będzie problemu jak zabić !
-
Moby nie przasadzasz? Najlepiej nie wychodź z domu bo przez przypadek nadepniesz na mrówke, co by się stało jakby ktoś tak na Ciebie nadepnął? Jakbyś się wtedy czuł? Nie zabijaj komarów - przecież to też żyjątka, a niech Cie latem nad jeziorem gryzą. Uderzenie o kant stołu to błyskawiczna śmierć dla gryzonia.
Pozdrawiam
Leny
-
sorrka ale ja nie zabijam komarow a nad jeziorka ie jezdz (tylko gory)
uderzenie o kant stolu to !dla mnie! brutalna metoda i chyba lepiej jak waz sobie w spokoju udusi, a hodowca jak nie ma ochoty to niech na to nie patrzy
Uprawnienia umieszczania postów