Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: sciekajaca woda

MiteX
    Guest

Re: sciekajaca woda

Ludziki nie wiem oco wam chodzi ?
    Przecież każdy z was gada to samo .... ni jestem niepełnosprawny i rozumie jak się do mnie gada po co wszyscy powtarzacie ? Wiem nazywać tematy z sensem ...proste ! To nie mój pierwszy post i wiem jak się pisze ...natomiast chodziło zależało mi na czasie i nie mogłem wymyśleć niczego konkretnego.Pozatym co takiego niieodpowiedniego jest w ??? ?

SDY
    Guest

Nie oddaje tresci zagdanienia.

1). Temat nowej wiadomości musi w kilku słowach odzwierciedlać główną myśl która będzie kontynuowana w dalszej części wiadomości (znaczące ułatwienie dla odpowiadających, przeglądających forum - spowoduje to pojawienie się większej ilości odpowiedzi). Niedopuszczalne są tematy w stylu "Pytanko", "Mam problem", "Udzielcie porady" itp. Można zaś napisać np. "Jak zbudować tylnią ścianę w terrarium - mam problem / udzielcie porady / pytanie". Ułatwi to wszystkim "życie", leży to w interesie użytkownika jeśli chce dostać odpowiedĽ na swoje pytanie.

To tyle jesli chodzi o nazywanie postow, a teraz odpisz na pytanie mordy bo co do twojego problemu jest ono dosc istotne.
    Moze wylinka nie zeszla do konca i jej kawalek tak wyglada? Moze jak morda napisl to jest po prostu plucotchawka...

MiteX
    Guest

No mam zdjęcie ale wykonane przy pomocy średniej klasy telefonu kom. Więc za dużo tutaj nie widać.Na zdjęcia lepszej jakości trzeba będzie poczekać do soboty...mam nadzieję....
    Pozdrawiam !

robert.p.
    Guest

Zdjęcie rzeczywiscie kiepskie.Wygląda to na jakiegos guza.To jest wypukłe czy nie ?
    Powstało dawno czy niedawno?Powieksza sie czy cały czas jest takie samo?MOze to tylko plama bez włosów?Trudno powiedziec bo prawie nic nie widac niestety

MiteX
    Guest

Hej lusdziki mam już lepsze zdjęcia niestety są za duże i nie moge ich tutaj zamieścić ...jeśli możecie to dajcie znać na GG wyśle zdjątka i powieci mi co to może być.

MiteX
    Guest

Dobra już jest....

SławekS
    Guest

Dwie opcje albo ta narośl pęknie i masz przesrane albo zejdzie z następna wylinką i po sprawie.

Żeby nie było zbyt prosto moja Blondi też dostała czegoś takiego (Wygląda jak bardzo cienka skóra biała lub kremowa z czarnym wzorkiem ). Utrzymuje się już od l3-4 (obecnie pająk L8) więc może to być po prostu wada genetyczna.

Postaraj się zwiększyć wilgotność i miej nadzieje że nie pęknie.

To są tylko moje wynurzenia więc jak ktoś ma lepsze wytłumaczenie to niech pomoże bo nie będę drugiego tematu zakładać.

MiteX
    Guest

Własnie otot mi chodziło.Na Twoim zdjęciu jest to dużo większe niż ma to moja Irminia w sumie nie ma się co dziwić bo pająk też jest w sumie większy.Twoje zdjęcie jest też bardziej przejżyste więc myśle że teraz nam ktoś pomoże

Uprawnienia umieszczania postów