-
sciekajaca woda
Ludziki mam uno problemo ...no chyba że wcale nie takie problemo jak się wydaje w każdym bądz razie chodzi o to że mój pajączek a jest nim Irminka L7 strzela takim czymś co wygląda ....jak woda <lol>:/ (?).Nio nie wiem zabardzo co to jet więc pytam co to może być ? Zauważyłem że siedzi sobie na ziemi nagle zaczyna się ruszać a na ściance z terra ścieka woda (?) hmmmm co to może być ? Help
-
Re: ???
A z ktorej strony pajaka owa "woda" wylatuje?
P.S. Naucz sie nazywac posty...
-
poprstu robi kupke, a na przyszłosc nazywaj jakoś tematy...
-
A nie wiecie może jak mam nazwać temat skoro nie wiem sam oco chodzi ?
A ta woda czy pieron wie co to jest wylatuje chyba z tyłka......no ale nie jestem pewien to ze sporą prędkością wylatje
-
No to na bank odchody.
Nazwalbys cos w stylu: "Stzrelajaca Irminia", "Mojej Irminii cos z tylk strzela"... Troche pomyslunku.
-
Albo to odchody albo po prostu pająk wydziela trochę jadu. Czasem to się zdarza.
Jak następnym razem chcesz coś napisać to nazwij poprawnie wątek, w przeciwnym razie wątek leci.
-
Spoko następnym razem pomyśle nad takim rozwiązaniem....poprostu nie chciałem żeby pomyśleli że ja jakiś psychiczny jestem......a potem w dziale sprzedam będzie post "rodzinka niebieskich myszek"...ale mniejsza z tym wielkie thx.
A jeszcze jedno pytanko mam bo niedawno pajączek miał wylinke i na odwłoku ma taką kropke ? Wygląda to choćby pryszcz ( sorki ale takie skojarzenia mam ) nio i nie wiem co to może być ....wątpie żeby z wilgoci bo raczej jest w normie a no i widać to teraz po wylince ??
-
Daj zdjęcie jak możesz. Kropka na odwłoku nic mi nie mówi... może to płucotchawka? To na spodzie czy na górze?
-
MiteX napisał(a):
> Spoko następnym razem pomyśle nad takim
> rozwiązaniem....poprostu nie chciałem żeby pomyśleli że ja
> jakiś psychiczny jestem....
A kto nie-psychiczny hoduje wielkie jadowite pajaki, na ktorych widok normalny czlowiek robi sie blady ? :P
-
Re: sciekajaca woda
jak leci z tyłka to się złatwiała.
a jak nie wiesz jak nazywac posty to poprs starych o pomoc, jest wile mozliwosci jak nazwac posty.
Uprawnienia umieszczania postów