Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: sciekajaca woda

MiteX
    Guest

sciekajaca woda

Ludziki mam uno problemo ...no chyba że wcale nie takie problemo jak się wydaje w każdym bądz razie chodzi o to że mój pajączek a jest nim Irminka L7 strzela takim czymś co wygląda ....jak woda <lol>:/ (?).Nio nie wiem zabardzo co to jet więc pytam co to może być ? Zauważyłem że siedzi sobie na ziemi nagle zaczyna się ruszać a na ściance z terra ścieka woda (?) hmmmm co to może być ? Help

SDY
    Guest

Re: ???

A z ktorej strony pajaka owa "woda" wylatuje?

P.S. Naucz sie nazywac posty...

ketnip
    Guest

poprstu robi kupke, a na przyszłosc nazywaj jakoś tematy...

MiteX
    Guest

A nie wiecie może jak mam nazwać temat skoro nie wiem sam oco chodzi ?
    A ta woda czy pieron wie co to jest wylatuje chyba z tyłka......no ale nie jestem pewien to ze sporą prędkością wylatje

SDY
    Guest

No to na bank odchody.
    Nazwalbys cos w stylu: "Stzrelajaca Irminia", "Mojej Irminii cos z tylk strzela"... Troche pomyslunku.

morda
    Guest

Albo to odchody albo po prostu pająk wydziela trochę jadu. Czasem to się zdarza.

Jak następnym razem chcesz coś napisać to nazwij poprawnie wątek, w przeciwnym razie wątek leci.

MiteX
    Guest

Spoko następnym razem pomyśle nad takim rozwiązaniem....poprostu nie chciałem żeby pomyśleli że ja jakiś psychiczny jestem......a potem w dziale sprzedam będzie post "rodzinka niebieskich myszek"...ale mniejsza z tym wielkie thx.
    A jeszcze jedno pytanko mam bo niedawno pajączek miał wylinke i na odwłoku ma taką kropke ? Wygląda to choćby pryszcz ( sorki ale takie skojarzenia mam ) nio i nie wiem co to może być ....wątpie żeby z wilgoci bo raczej jest w normie a no i widać to teraz po wylince ??

morda
    Guest

Daj zdjęcie jak możesz. Kropka na odwłoku nic mi nie mówi... może to płucotchawka? To na spodzie czy na górze?

Yaguarundi
    Guest

MiteX napisał(a):

> Spoko następnym razem pomyśle nad takim
    > rozwiązaniem....poprostu nie chciałem żeby pomyśleli że ja
    > jakiś psychiczny jestem....

A kto nie-psychiczny hoduje wielkie jadowite pajaki, na ktorych widok normalny czlowiek robi sie blady ? :P

chrzanu
    Guest

Re: sciekajaca woda

jak leci z tyłka to się złatwiała.
    a jak nie wiesz jak nazywac posty to poprs starych o pomoc, jest wile mozliwosci jak nazwac posty.

Uprawnienia umieszczania postów