Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: agresywny albopilosum

Gekonek
    Guest

agresywny albopilosum

nie wiem co się stało ale mój kędziorek zrobił sie agresywny jak dmuchne na niego to atakuje a jak stukne w pudelko palcem to próbuje gryzc jaka moze byc tego przeczyna ? kilka dni temu przełozyłem go do pudełka po saładce o wymiarach wysokosc 4,5cm i średnica 12cm wczeniej był w pudełku o wymiarach długosc 8cm wysokosc 5cm i szerokosc 5,5cm pajaczek jest ok 6/7 wylinki ma 2,5cm ciałka i 4cm z nogami niewydaje sie wam ze jest mały bo dla mnie jakis malutki

dzieki za odpowiedzi

pozdr

SDY
    Guest

Re: kędziorek

Ja tez nie wiem co sie stalo (swoja droga nie sadze zeby ktokolwiek wiedzial oprocz niego samego:P). Pojemniczek dobry. Moj L6 tez ma takie rozmiary. Nie martw sie jest ok.

tw182
    Guest

albo to efekt "klimatyzacji" w nowym terra albo zbliza sie wylinka moja rosea zawsze przed wylinka robi sie szybsza i duuuuuuzo agresywniejsza atakuje wszystko co sie rusza.

Jacekin
    Guest

Z moim kędziorem się dzieje to samo jest przed wylinkam bo już nawet łysieje jej odwłok ,ale nic nie chce jesć wiecie czemu.Ile ptasznik bez jedzenia może wytrzymać???

SDY
    Guest

Duuuuuuuuzo. Czlowieku, poczytaj FAQ to bedziesz wiedzial czemu nie je. PRZED WYLINKA PAJAKI NIE JEDZA!!! (wyjatkiem jest geniculata:P)

morda
    Guest

Re: agresywny albopilosum

Ptasznik bez jedzienia wytrzyma bardzo długo.
    Każdy ptasznik może mieć huśtawkę nastrojów i nawet "kędzior" może być wredny.

PrzemekB
    Guest

tak jak napisał morda , hustawka nastrojow , ale moim zdaniem przyczyna tego moze byc brak kryjowki. Z doswiadczenia mojego(moze niezbyt duze) wiem ze bez kryjowki moj albopilosom potrafił postraszyc i byc bardziej zadziorny.

Hwarang
    Guest

Moze sie wkur*** bo na niego chuchasz i pukasz mu w szybke...?

Jacekin
    Guest

Ja napewno nie.

Hwarang
    Guest

To nie byla odpowiedz na twoj post... Hint-> wyswietlaj drzewo

Uprawnienia umieszczania postów