-
samica smithi i telefon komórkowy :)
Od jakiś 2 lat,odkąd mam moją samice smithi,ktorej własnie stukneła 6 wiosna bardzo odbija z braku partnera.Samica jest do tego stopnia zdesperowana,ze chce kopulować z telefonem komórkowym.
Odkryłem to całkiem przypadkiem,kiedy położyłem telefon na terrarium samicy.W momencie kiedy włączaja sie w telefonie wibracje,samice zaczyna stukac odnózami w szybe,myśląc chyba że to samiec.Od jakiegos czasu wkładam telefon do terrarium,wlączam wibracje a samica dostaje szału.Stuka,głaszcze telefon,podnosi przednie odnóża do góry.
Więc jeżeli ktoś ma dorosłego samca smithi na zbyciu lub chce go wypożyczyć,to moja samiczka czeka
Pozdrawiam
-
Re: samica smithi i telefon komórkowy :)
hehehe smithi-erotomanka, może sie w tej komórce zakochała
-
moze jakas nimfomanka! wiadomo jak to samice jak nie ma chlopa to zadawalaja sie wibracjami z roznych urzadzonek;]
pozdro
-
ja bym powiedział że się boi i się broni. ale cóż.
-
chrzanu,gdyby sie bala to nie zaczynalaby walic odnozami jak glupia.Ona nawet reaguje jak inne samice stukaja,odrazu zaczyna odpowiadac.
-
No jesli podnosi odnoza to sie boi i przyjmuje pozycje odstraszajaca przeciwnikia. Ale jesli go glaszcze i jest "opiekuncza" dla telefonu (lol ) to pragnie jednego
-
Samiczka lubi wibratory :PP normalnie hardcore..
-
Dopusc ja wreszcie, moze z podniecenia zje samca po kopulacji :P
Fajne zachowanie ptaszora ;]
-
tak stary, bardzo mądrze, dopuśc smithi L6 powodzenia... :/
-
chrzanu co TY gadasz,jakie L6 !!!! 6 letnia samica!!!
Uprawnienia umieszczania postów